Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak o tom bysme mohli celkem hodně diskutovat, ja si kombi představuju delši , ikdyž jen kousek a určitě s přimějšim zadnim oknem , to prostě ma profil audi A3 spaceback a je to jen dobře, takova přijemna změna v portfoliu značky ;)

spíš taková nateklá fábie..myslím tu zadní část.. :kol-72:

když to uvidiš živě ,alespon na 16" tak určitě změniš nazor, ono ty spy fotky většinou stoji za kulove ;)

tady jde o karoserii ne o kola.. :kol-47:

maskování dělá hodně

karoserie v kombinaci z kolama děla hodně ;) , vem si rapida na 15 a na 17 ktery vypada lip  ?

přesně, dnes pěkné auto dělají zejména kola :kol-47: to je základ

Upraveno od HjM

přesně tak,zas tam budou v základu malé..musí se vydělávat..kdyby ale u takových aut byly v základu 16"(třeba plecháče) asi by to bylo moc velké překvapení...

jj,každý to vnímáme jinak..kdyby bylo možno vybrat si v základu i 16", těm co by nevadilo dát jednou za pár let o několi stovek víc za nové pneu by se to šiklo..

Když se podíváš kolem sebe,tak zjistíš,že naprostá většina aut jezdí na základních kolech - tudíž jsou pro většinu zákazníků naprosto dostačující. Tak proč tady pořád nesmyslně brečíš? To je furt áchich,Rapid nemá ono,potom zase něco jiného. Už sis ho objednal? Podle toho,co tady už třičtvrtě roku vyvádíš,dost pochybuji,že to někdy nastane.

já psal o tom že na té fotce to vypadá jak nateklá fábie,nic o kolech,resp.kola nafouklé zádi nepomohou...

já psal můj názor o kolech k novému spacebacku,nemá to nic společného s mím objednáním vozu..vrať me se zpět k tématu...

tak ono to je ještě dost maskovaný.... jinak já to chápu tak že klasický kombi má větší zadní převis než sedan(liftback) a spaceback má převis stejnej.

to vypada na konecnou verzi

tak tohle vypadá fakt hrozně :-( zajímalo by mě, kdo navrhoval desing auta, to u toho snad  chlastaly, či jinak nevím :-(

Standisi , stejnej člověk jako klasickeho Rapida , nebo Olll , je v tom prostě vidět Audi ;)

fábia III ještě daleko(málo místa u vnitř) OIII combi moc drahé,proto tu je Rapid SB..

zase chytrej manfroto, kterej ve vsem sedel :D to me vzdycky dostava :D ......... ach boze :D

není potřeba znát vnitřní rozměr fábie aby každý kdo chce rodinné auto chápal,že se nepožene do rozměrů rapida či octavie...to snad pochopí lukason i pawouk.. :kol-47: nebo si snad někdo myslí,že ji chtějí udělat vnitřně rozměrnější než rapid a útočit na O?

Upraveno od manfroto

Ano.jistě,ale v tom případě tys nepochopil,že Fabie ja auto jiné kategorie,které nemůžeš srovnávat s Rapidem,natož s OIII. Tak ji sem vůbec netahej.

nepochopils,že nikdo tyto auta nesrovnává...kdo chce rodinné auto a nechce malou fábii a nemá na OIII veme rád Spaceback...srozumněno?

Ne,z toho,cos napsal,se to nedá pochopit.
EDIT: Zpětným editováním svých příspěvků a úpravou jejich původního vyznění si v důveryhodnosti zrovna nepřidáš.

Upraveno od Pawouk

nepotřebuji zde přidávat na důvěryhodnosti..a editovat je někdy pro některé potřeba..ale vrať me se k rapidu spacekack..jsem zvědav na vnitřní prostor a zejména zavazadlového..

ja bych se spiše vratil k tomu editovani , v pravidlech někde je že pokud edituješ měl bys udat duvod , viš ono to je taky kvuli přehlednosti , jelikož pak třeba někdo odpovi a vubec to nedava smysl a je v tom bordel ;)

To tam nevidím,ale píše se tam že "Zbytečné, nesmyslné" apod. příspěvky se budou "bez upozornění odstraňovat" takže si to mafroto přeber.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.