Robko78 Vloženo 11. Červen 2019 Sdílet Vloženo 11. Červen 2019 Pani mam klima kompresor Valeo. Bude pasovat ta spojka z Ebay na ten kompresor? Ma nekdo link na to.diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasto Kofira Vloženo 14. Červen 2019 Sdílet Vloženo 14. Červen 2019 (editace) Ak by niekto potreboval - dodanie 3-5 prac dni https://www.autodoc.sk/thermotec/7615143 /šruby nie su v balení :( / Robko78 skontroluj si to podľa OEM čísla ja mam kompresor OEN 5N0 820 803A — SKODA vymenené - klíma funguje Editováno: 19. Červen 2019, autor: Vlasto Kofira doplnenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
januar1 Vloženo 15. Červen 2019 Sdílet Vloženo 15. Červen 2019 Aj ked nemam skodovku ale BMW ale pomohli ste mi. Uz som si myslel ze budem musiet vymenit cely kompresor. Ale nastastie nie. Vdaka chalani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Žilinčan Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 Našiel som video ak by to niekomu pomohlo https://www.youtube.com/watch?v=JIc6SsBFJ9o&fbclid=IwAR0S_D9rQZqwgb-lIB_ChdKDFUh21TF1lsgcfyViIeYtOw5CbwIz4JEQnjs Ja sa na to chystám,kde ste kúpili šróby ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
golf4 Vloženo 13. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2019 zdravym mam golfa 4 klima funguje len je problem nieco piska ked ju vypnem ako oblozenie na brzdach ako nahle ju zapnem prestane viete mi poradit co toje lozisko spojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
golf4 Vloženo 26. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2019 ja mam tiez problem na golfe 4 nastartujem piska ako oblozenie zapnem klimu prestane viete poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabo7488 Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 Pani preco ja to mam uchytene maticou? vsade kde som pozeral to je srobom. vdaka za pomoc. Spoiler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 Neviem kde si to videl ale na 10mm hriadelke akosi skrutka nevojde a musi byt matica.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabo7488 Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 (editace) Zistil som ze je to kvoli typu kompresora ktory to ma takto. je to Denso ale nedari sa mi nikde najst unasac ktory potrebujem. budem vdacny za radu kde ho mozno kupit. Editováno: 1. Duben 2020, autor: gabo7488 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak986 Vloženo 22. Duben 2020 Sdílet Vloženo 22. Duben 2020 Ahoj chlapi, dovolím si vstoupit s dotazem - ti, kteří jste provedli opravu výměnou unašeče - klima stále běží? Mám stejný problém, půjdu do toho taky, jen mě zajímá jestli někdo nepozoruje opětovné sjetí vícehranu po delší době. Díky za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zori29 Vloženo 22. Duben 2020 Sdílet Vloženo 22. Duben 2020 Mne po roku funguje bez problemov odkedy som unasac vymenil tak som zatial nic neriesil. Unasac 20e. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomule Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 (editace) Zdravím Chtěl bych se zeptat, nedávno jsem měnil chladič klimatizace. Doplnil plyn, zjišťoval úniky apod. zpočátku se kompresor nechtěl sepnou snaží se ale prostře ne, až po cca 20-30m startování či jízdou se sepne a chladí, ale furt málo. Dělá to pořád... dneska jsem zkontroloval znovu jestli nikde neuniká pomocí UV. A ejhle netočí se mi malý větrák u sahary. Je to příčinou? že auto po zapnutí klimatizace hned nechladí? trvá to dlouho a nechladí pořádně. Nebo je to spíše problém u kompresoru? Díky předtím než jsem doplnil klimu tak na VAGu byla chyba 00229 - refrigerant pressure (k189), po doplnění se odstranila chybu a už se neobjevila. Teď na VaG nic není. Editováno: 1. Červen 2020, autor: tomule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 A kolko oleja si doplnil? Vysusac je novy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomule Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 chladič s vysoušečem je úplně nový(Hella Premium Line). Plnění a detekce úniků se staral servis, já u toho nebyl. Na faktuře není zmínka o doplnění olejů. Jen detekce úniků pomocí UV, množství chladivo a práce. Volali ohledně kompresoru, že nechce hned sepnou. Důvod je nemoc octavii 2, a řekli si o cca 8000 kč za nový a práce jestli to nechci vyměnit. Tak jsem to odmítl že vydržím ještě tohle léto, chladí pomalu a málo. Pak když jsem dneska zkontroloval pomocí UV jestli náhodou někde neuniká, tak jsem si všiml, že netočí menší elektrický větrák. Jdu na forum a pár lidem se tady podařilo odstranit problém pomocí výměnou spojky u kompresoru. Takže další důvod proč mi trvá než sepne kompresor je, že nedoplnili olej?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomule Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 Dneska, se objevil tenhle divný zvuk. Při zapnutí klimy, jel jsem do servisu reklamovat. Borci koukali přes UV nikde prý žádný únik, v interiéru žádný smrad jsem neznamenal. Takže to hodím do škodovky :( 20200602_112300.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlikVB Vloženo 15. Červen 2020 Sdílet Vloženo 15. Červen 2020 Domnívám se, že přesně totožný zvuk mám nyní také => klima nechladí. Prosím, dej mi vědět, co bylo příčinou? Musím to také vyřešit a nevím, zda nechat doplnit "jen" médium nebo je to něco horšího. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomule Vloženo 15. Červen 2020 Sdílet Vloženo 15. Červen 2020 zkoušel jsem to reklamovat u předchozího servisu, bohužel marně. Pak ve škodovce na diagnostiku za 450kč našli únik u jedný z hadic, která vede z chladiče do klimakompresoru, chtěli za hadici s ventilem 8500 + cca 5000 práce a doplnění, tak jsem požádal o OEM a objednal si to venku, nový díl evropská výroba s ventilem za 3000 a ve středu to tam dám ať mi to dá do pořádku. Doporučuji do servisu kde specializují na klimatizace nebo autorizáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 15. Červen 2020 Sdílet Vloženo 15. Červen 2020 Kedy preco sa menil chladic klimatizacie? Ide o to ze olej je rozpraseny vsyteme, zalezi od toho ako dlho je unik a kde. Je mozne ze sa dost oleja dostalo mimo system potom je mozne ze dojde k pridretiu kompresora. A to uz su ine naklady na opravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik164 Vloženo 13. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2020 borci, mělo by jít tím kompresorem otočit rukou když sundám unašeč? tento krám bude asi taky můj problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.