Přejít na obsah

Jak vypadá závěr servisní prohlídky po 60 tkm - Škoda servis


Austin

Doporučené příspěvky

U nás v práci ti řeknou, že venku čeká 100 dalších.A moc dobrej nemůžeš být, protože potom ohrožuješ svého nadřízeného a mohli by ho za tebe vyměnit.Takových lidí se okamžitě zbavují.Pracovitost a chytrost se neodpouští.Svůj názor, to už vůbec nemůžeš mít.Ať žije svoboda!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neviem ja si pripadám horšie, socializmus som sítce nezažil ale samozrejme som veľmi veľa počul. Čo sa nedá poprieť je, že každý mal prácu, byt a mal na základné potraviny na prežitie. To je dneska u 70% populácie len sen. Neviem či sa mohlo cestovať alebo nie (každý hovorí niečo iné, myslím si že to bolo dosť obmedzené), dneska môžeš cestovať kam chceš, neboli vraj banány a podbné (dnes je všetko na čo si zmyslíš) a neboli žiadne iné autá len Škodovky a Lady (dneska máš paletu automobilov neuveriteľnú) Ale vtedy si si mohol tie potraviny dovoliť, mohol si si dovoliť aj to auto. Dneska si môžeš vyberať, ale zase sme pri tom že možno až 80% populácie na to nemá. A každý deň chodia so strachom do práce, lebo nevedia či do nej pôjdu ešte aj zajtra. Slobodu slova máš, ale leda tak doma v obývačke. Keď povieš otvorene svoj názor v práci, vyrazia ťa (oni si dôvod nájdu, najčastejšie PPD alebo neplnenie povinností, čoho opak nikdy nedokážeš). Povieš si ho slobodne na ulici a slobodne môžeš dostať akurát po papuli :D a keď si ho slobodne povieš niekde kde by to malo mať význam, úrad alebo podobná inštitúcia, tak ťa odignorujú a svoj názor si môžeš zobrať pekne so sebou domov a vykrikovať si ho tam. Jednoducho mám naozaj pocit (možno skreslený) že dnes je to horšie, omnoho horšie. 

 

Ale sme  :kol-74:  takže pardon

Editováno: , autor: Dimco
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejprve bych odpověděl tomu co zde pěl, že technik je málo placený a že sa nemám čudovať:

1. kurva to je moje auto a ne jeho, co to meleš ?

2. nečetls to asi pořádně - to byl sám šéf servisu !!!! ten rozhodně není málo placený, je spolumajitel  http://obchodni-rejstrik.podnikani.cz/46969730/horacke-autodruzstvo/

3. to snad není omluva, znamená to že učitel je málo placený tak bude učit mé děti blbě atd ? 

Absolutně nechápu ty Vaše (slovensky psané) příspěvky o málo placených mechanicích. 

 

80% národa bere to co bere, ale já dělám export a občas byť nerad cestuji,

jeďte se podívat do MD, UA, Ruska, BG, RO, GR, TR, celé YU, jižní itálie, atd. my žijeme stále v ráji, vzpamatujte se.

Na Ukrajině žije asi 60 tis. dětí 8-16 let na ulici např., okradou Vás na každém náměstí, zajeďte si někdy někam jinam než do A, CH, D, SLO.

Nejsme na tom extra dobře ale valná většina planety na tom rozhodně není líp.

 

 

Já jsem komanče jako pracovník zažil, a nebyl to žádný med, žít stále ve strachu, že Vás seberou, nebo vyhodí z práce.

Náš ředitel třeba ožralý zabil holku na přechodu, ale byl konfident STB tak to bezpečnost smázla.

Výplata byla 1400Kčs a dům stál 280000 Okál bez pozemku a vybavení. 200 platů. nechápal jsem tehdy, jak mám našetřit na byt.

Ano bylo spousta dobrých věcí, fungovaly zubní pohotovosti, jezdily vlaky načas, bylo to rovnostářské, ale musel jsem být v SČSP aby mne nevyhodili, atd.

Všem Vám teoretikům: prosím kupte si vízum, zajeďte si do Minsku, to je bezva skanzen, pěkně si to tam prohlédněte a pak kecejte. Já tam byl několikrát, vřele doporučuji.

Ono Vás to přejde. 

Taky mne sere spousta věcí od Kalouska po policajty, soudce ap. ale nebudu furt naříkat že to kdysi bylo bezva. Nebylo. Nekecejte.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1. Ano máš pravdu ale keby si poriadne čítal, všimol by si si, že to nijako neospravedlňujem ale poukazujem na príčiny prečo je to tak. 

2. Ja čítam veľmi dobre, ty si myslíš, že ten má čo ? 50 000Kč plat ??? Neviem ako u Vás, u nás majú cca 700-800 v hrubom. 

3. Viď. prvý príspevok, keby si si poriadne prečítal čo som písal, odpoveď by si si tam našiel a to, že aj ten vedúci je len neschopný hňup, pretože iný tam už dávno nerobia a TÝ inteligentný a šikovný si našli lepšie platenú prácu. 

Inak osobne som zažil, v autorizovanom servise, spravili vedúceho servisu toho najväčšieho debila kripla a vieš prečo ? Lebo že tam nemá čo pokaziť.

Sumár:

Austin, asi slabo čítaš alebo nerozumieš slovenčine. Ja som hneď písal že to nie je omluva a nemá to tak byť, ale je to príčinou prečo to tak je. Preto aj väčšinou sú súkromníci kvalitnejší, pretože ak by nebol nezarobil by. A prepáč, ale keď sa chceš porovnávať s nejakou Ukrajinou, Rumunskom a podobnými riťami, tak potom máš asi nutkavý nedostatok akejkoľvek ambície. Ak sa budeme porovnávať s nejakým Tadžikistánom, Papa Novou Guineiou tak sme na tom super že ? Ale nechápem ako sa vôbec môžeš takto na to pozerať ? Už si videl aby sa šprintér alebo akýkoľvek iný športovec porovnával z druhotriednymi ? Ja teda nie, ak ti to stačí, nech sa páči, ale potom patríš k veľkej časti národa, ktorá na seba nechá kydať špinu a potom pôjde znova spokojne odovzdať hlas tým istým diletantom. Ja sa s tým jednoducho neuspokojím a nezaujíma ma, čo je na Ukrajine, Afganistane, Poľsku alebo v Afrike, to nie sú krajiny ktorým sa chcem rovnať, prečo by som sa mal ? Chcem sa rovnať najlepším. Neviem či si si to nevšimol, ale napríklad vo veľa krajinách čo si menoval, je sítce lacná pracovná sila, ale nekvalitná. V ČR  a SR je veľmi veľa kvalitnej pracovnej sily (bohužiaľ lacnej) To ti nevadí, že nás vykorisťujú ? 

 

A ešte jemne doplním len taký slovný obrat: Ak píšeš choďte sa pozrieť do Minsku a potom nebudete brblať, tak sa to tak isto dá povedať, daj si raz auto do servisu na Ukrajine alebo v Rumunsku a potom sa nebudeš stažovať na domáce servisy. 

 

-_-

Editováno: , autor: Dimco
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Slovensky viem veľmi dobre, a čítať tiež viem.

V tvojom príspevku je niekoľko manipulácií a vkládaš tam spekulacie a úvahy, ktoré som nevyslovil.

 

Zmyslom mojho príspevku bolo

1. najme poukazať na Tvoje tvrdenie, že slabý plat technika ospravedlňuje jeho zlú robotu.

2. poukazať na to že naše platy až zas tak zúfalé nie sú, nie je to bohvieaká hitparáda, ale 60-70% Európy je pod nami v tejto chvili

3  žil som 3 roky v Berlíně, kto tam dlhodobo nepracoval, nevie čo to je tam žiť, bývať a všetko platiť

 

Cheers

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja tvoj názor berem a rešpektujem, možno som to zle naštylizoval, ale jediné čo som príspevkom chcel povedať je poukázať na príčiny prečo to tak zrejme je, určite nie takéto konanie ospravedlňovať. Presne sko píšeš, ty za to nemôžeš že on má slabý plat ale je to predsa tvoje auto ! To čo popisuješ je samozrejme absolútne neprijateľné, ver však tomu, že to je len jedna z mnohých podobných špinavostí čo sa v servise robí, napr. Vo veľkom sa odrbáva pri výmene oleja, kde ti vymenia len časť, prípadne ti ho nevymenia vôbec a ty cáluješ ich nechutné ceny. To je vlastne merito toho čo som chcel povedať. V podstate si rozumiemr len som to možno nebapísal tak exaktne ako som mal :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 3 měsíce později...

Zdravim. Nemáte někdo email do ŠA kam si můžu postěžovat?? Na jejich stránkách jsem nic nenašel?

Libero byl rychlejší,ale najdeš to na hlavní straně úplně dole pod "Kontakty".   http://www.skoda-auto.cz/o-spolecnosti/kontakty

No,mě volají vždy z toho servisu,kde jsem byl a to jen v případěš,že je všedchno celkem v pohodě. Když "opravovali" moji FI,tak se nikdo neozval.... Jen jednou volali přímo ze škodovky (což jsem nějak nepostřehnul) a servis jsem zaslouženě pořádně osolil,týkalo se to ovšem služebního auta. No a stejně se prd stalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já měl dycky s obouma servisama dobré zkušenosti, takže jsem je nějak nehanil :) no .. takhle, auto odjelo v pořádku, dalších 15tkm vydrželo a cena byla na škodovku normální. Jednání taky v pohodě, v Porsche díky tomu, že tam pracuje bratránek, tak se ke mě chovají lépe, dokonce auto opravili na počkání, protože neměli nic, co by mi mohli půjčit na cestu domů a zpět :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky moc jsem slepý jak patrona.... :kol-47:

Mám v plánu se jich zeptat proč mi autorizovaný servis (ACA TŘEBOVICE) odmítá vyměnit rozvody u FII FL 1.2TSI? Které jsou špatné už z výroby...a které mi samozřejmě rachtají někdy více někdy méně při skoro při každém startu.(motovali je tam do 16.8.2011nebo 18.6.? dle informací zde z fora a  já mám auto uvedenodo provozu 8.3.2011)

Už podruhé(u dvou různých závad)se mi stalo že jejich odpověď byla ZÁVADA SE NEPROJEVILA...?

Samozřejmě jsem zajel i do druhého servisu (RT TORAX) tam mi zase technik na moje konstatování ŽE JSEM S ITO ZJISTIL NA NETU odpoveděl NO...INTERNET...TO VŮBEC NEBERU VÁŽNĚ....???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jak jsem psal byl jsem ve dvou a pokaždé jsem si připadal jako úplný kretén... Jasně že mi to taky říkali že to mám nahrát...ale co jsem..já jim mám něco dokazovat??? Kdyby to byla nějaká jiná závada tak to beru,ale o tomhle se ví a oni se chovají jako bych chtěl vyměnit celé auto na záruku a když jim řeknu ať mi udělají nějaký záznam do servisky že jsem to hlásil abych byl krytý v případě že se to posere? JOOOO PANE TO NÉÉÉ TO SE NEDĚLÁ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...