vick Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 toho se už neboj.To jde líp než dovnitř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 14. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Taky mám nové znaky. Je lepší je nasadit nakřivo a pak docvaknout pěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 no taky sem zkoušel nakřivo, pěstí, ale výsledek byl "protočení" znaku, to stejný když sem použil dřívko a ještě se mě odštípla barva...takže nakonec pomohl smirek a postupný zkoušení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Ještě mám jednu otázku: Pokud máte 17" jaký rychlostní index máte? Ve velkým TP je uveden Y(300 km/h) což je podle mě blbost, když je v TP uvdedená nejvyšší rychlost 205. Já sem koupil Véčka s váhovým indexem 94 a v TP je uvedenej 91. Už u 16" mi přišlo divný kupovat index W. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 teď mám myslim náhodou Y, ale loni jsem měl W, podle mě by stačilo i V, ale oni ty 225/45 se ani s nižšim indexem snad nedělaj, jediný, co jsem někde viděl je, že pokud máš nižší index, třeba H, tak by jsi měl mít na viditelnym místě od řidiče kolik max můžeš jet, ale to by bylo asi jen pro megahnidopicha kdyby to řešil, kór když je napsaná rychlost 205 max Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Přesně jak píšeš. Jde mi spíš o to, když to je v TP a nedejbože se něco stalo, tak jestli by na to pohlíželi jako že nemám předepsaný typ pneu a je to moje vina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 19. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 (editace) To je sice dobré, že řešíš případný postih, když nebude sedět rychlostní index, ale máš v TP vůbec zapsány kola 17palců? To je přeci to samé ne? Já v TP třeba 17ky nemám vůbec Editováno: 19. Březen 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Mám je dopsaný na magistrátě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 pokud to budeš mít v tom voze někde u tacháče napsáno, tak jak řikam i hnidopich by měl bejt v pohodě, ale i W je myslim naprosto dostačující, se schválně podivam pak do techničáku co tam mám napsáno, ale mysli w Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Větší index nikdy nemůže škodit.Kdyby to bylo naopak tak ano,ale v tomto případě ne.Buď v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 no větší určitě ne, ale on dal právě nižší ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 aha máš recht kámo.I tak to ale dle mého nevadí.Spíš kdyby někdo na nějakého sporťáka obul menší index tak se mu to může roztrhnout třeba ale pokud dá na auto index rovnající se a nebo lehce překračující index rychlosti tak to neva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 taky si myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 19. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Mě by zajímal ten rozměr těch 17tek, co jsou povoleny. Ne, že bych je tam chtěl dávat, jen chci být o trochu chytřejší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 a co chceš vědět?Indexy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 pokud ano tak je to 91V a výše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 a rozměr pneu je 225/45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 20. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Jo, obojí mě zajímalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim Kapica Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Hojte kluci kola jsou věc jedna ale co na ně to by mě třeba zajimalo i víc protože nabidka pneu je čím dál tím vyžší ja osobně uvazuju mezi Michelinem,Dunlopem a Continentalem. Co z vlastích skušemostí doporučujete vy ? Všem předem díky za odpovědi a reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Tak předně pokud už se rozhodneš pro nějakou značku tak pohlídej ať je vyrobena v Evropě.Já měl třeba Dunlop made in Japan a byl jsem s nima hotov během 15tkm.Záleží na směsi to je jasné.Za mě je top michelin a i teď ho na autě mám,ale je jasné,že je to cenově někde jinde.Někde jsem četl recenze na vredestein a dopadly dobře takže celkem záleží na tobě kolik do toho chceš dát.To je prvořadé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 michelin jsou asi top, a continental hned v závěsu, pak už bych řek, že už tam jsou malý rozdíly jako mezi pirelly, dunlop, bridgestone, goodyear atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zadio Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 zdravim pánové... Mám dotaz ohledně pneumatik na léto. Doteď jsem používal gumy s rozměrem 225/45/r17. Teď musím koupit nové a uvažuji o změně s rozměrem 225/50/r17. Máte s tímto rozměrem na supu nějaké zkušenosti? Změní se mi nějak vlastnosti vozu na cestě(stabilita,řízení,atd)? Budu mít problémy s stk? O těchto pneumatikách uvažuji protože cesty v čr nejsou moc ideální a myslím si že auto bude víc pohodlnější. Používám tyhle lítá kola: https://eshop.skoda-auto.cz/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10101&storeId=10001&productId=1100000000080305&langId=-11&parent_category_rn=70000000007 Děkuji za vaše názory. Ondra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 22. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 Na STK jakékoli jiné pneu, než jsou zapsány v TP je průser a TK Ti neprojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Toje moc divný 225-50-musej být o hodně drahši než zakladní rozměr 225-45. Pokud chceš zachovat komfort tak tam dej 205 v 16. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim Kapica Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Ještě k těm pneumatikam, jako upřímě moc to neřeším kolik do toho naperu peněz, prece si nezruším auto jen k vuli tomu abych ušetřil par stovek na gumách. To bych mohl taky začit tankovat nějakou horší levnější naftu, moc nebrzdit........... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.