ASPIRE Vloženo 4. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 No to ja taky , ale mam takovy dojem ze to bylo o par euro vice a ten co to prodaval podle popisu nejde presne poznat na co to je, bo tam mel ty znaky v popisu od kol az po volant. A v popisu napsane ze to ma 7 cm ale volant ma prumer prave 43mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 No prave , je to nejake čudne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrfidelking Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 zdravim pánové dostal jsem takový úkol a nepodařilo se mi na něj najít odpověd kolega si chce na scoutu OII FL vyměnit znak ve volantu zelený za nový stříbrný jaké je nejjednoduší a nejlevnější varianta? pochopil jsme asi že jen tak vydloubnout starý a nacvaknout nový nejde, tak ted se držím toho že starý vydloubnu a nový nalepím ale kde vzít ten nový? jeden slovenský kolega ho prodává za 15eur to se mi i s poštou za 500 komplet zdá dost ale napadla mě i možnost koupit jen kryt airbagu s novým znakem a ten z toho krytu vypárat no prostě nevím zkusí mi někdo poradit? prosím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Koukni na aliexpresu odtud jsou ty slovenske. Spise me zajma odkud bys vzal ten kryt begu z novym znakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 9. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Tak tak, kryt airbagu s novým znakem již nějakou dobu není samostatně k prodeji. Jediná možnost jak ho koupit je koupě celého airbagu s krytem, což je holý předražený nesmysl. Ale kluci tady na fóru lepí na volant nějaké nálepky s novým logem a také to nevypadá špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrfidelking Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 to jozzi: ten aliexpress by byl ok ale nevim jak přes něj nakupovat v tom se nevyznam. přes tyhle servry neumím nakupovat myslel jsem že by podle čísla na tom krytu zespodu šel přes škodu objednat??? nevím nápad.... to Galvi: no ale jestli říkáš že to nejde sehnat tak mam asi opravdu smůlu...jj jak říkáš celý bag je nesmysl no jde mi o to jak ty nálepky taky vypadají já objevil jen tuhle http://www.autodilyjimo.cz/znak-logo-emblem-skoda-43mm-nova-edice-p7976 aby to zas nebyla obyč samolepka myslel jsem aby byla taková ta tvarovaná jestli mi rozumíš? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 9. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Vím co myslíš a taky tuším, že plastická je. Vím, že si to lepil na volant třeba ASPIRE tady má fotku, tak zkus napsat mu, určitě ti řekne co to je zač 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrfidelking Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 zkusil jsem mu napsat uvidíme ještě k tomu plastu asi takto to vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrfidelking Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Nalepka bohate staci nez kupovat novy airbag tak nalepka udela stejnou sluzbu bez problemu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hauny25 Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Ahoj všem není někdo Chomutovák nebo okolí co by to zvládnul vyměnit?Sehnal jsem znak ale na výměnu si netroufnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eddiee29 Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 Lidi a jde vymenit krytka airbagu u 4raminka pred fl za 4raminko fl a nechat puvodni airbag? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Páni s čím odtiahnem túto skrutku čo drží volant ?? http://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/n90799102-skrutka-m18x1-5x18-oe-25143.html Potrebujem odmotnovať páčky kvôli, zle fungujúcemu tempomatu. Chcem skontrolovať káble k páčke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Braskovi sme na Audi tam vopchali imbusovy kluc. Tusim mal podobnu hlavu, ale na 100% nepotvrdim -- Z mobili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Podľa netu by to mal byť 12hran M18. Teoreticky imbus by tam mohol pasnúť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Měl by to být tento XZN12 http://gola-sada-tona.cz/hlavice/118995-zastrcna-hlavicexzn-12-m-12-stanley-stmt73419-8b-4715898206859.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasino Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 Ahoj potřeboval bych ten znak zarovnat do roviny sehnal jsem hliníkový nalepovací znak, ale přemýšlím čím ten starý trošku srovnat. Má někdo nějaký věcný nápad. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.