Publikováno Duben 23, 201312 r Každý hovorí niečo iné, tak by som rád vedel či je to povinné každý rok kontrolovať LPG alebo nie. Aby som sa vyhol zbytočnej pokute.
Duben 23, 201312 r tak nevim, ale mel by jsi jezdit kazdy rok.. kazdopadne TP k LPG s sebou nevozis, takze ti to nema kdo jak kontrolovat... kazdopadne budes muset jet aspon pred STK na konrolu, bez toho ti stk nedaji.
Duben 23, 201312 r Takže chodíte na kontroly,nebo ne?Můj názor je, že i kdyby se nemuselo chodit,tak zas to není tak drahé a člověk by měl aspon 1 ročne systém nechat zkontrolovat,jestli je vše ok.
Duben 24, 201312 r Autor Ja som bol na STK a nič odomňa nepýtali, akurát som platil viacej kvoli LPG.
Duben 24, 201312 r na kontrolu bys mel jit jednou za rok, nebo po najeti 10 000km. Nekdo udava 20 000km.. jak se s tim kdo vyporada je jeho vec.
Duben 24, 201312 r na STK už roční kontroly LPG též nezajímají ... tedy alespoň v CZ no nevím. Před měsícem, když jsem šel před STK na emise, tak tam po mě chtěli ročku.......
Duben 24, 201312 r já byl též na STK před měsícem s Fábií, kde mám systém už 8 let a a razítka tam mám tak na první dva tři roky a od té doby nic a nic na to nepravili. Takže odpověď je, že nechodím. Chodím akorát poctivě každých 22-25t km na garančku, tak jak mi podle motohodin zapípá pípák. Tyto kontroly mají podle mě smysl, ale vzít si 200-300 Kč za to že dá razítko do TP přílohy k LPG a auto vidí jen z dálky před vraty, to podle mě nemá smysl. Netvrdím, že to tak dělají všichni, ale s těmi co jsem se setkal já, tak do jednoho. Proto jsem přestal, poté co to pozbylo povinnosti, chodit.
Duben 24, 201312 r Na druhou stranu za 200-300 máš razítko, kterým se můžeš ohánět v případě, že se stane jakákoliv nehoda zapříčiněná LPG systémem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.