Nešvi Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 zdar borci nevíte čím by mohlo být že mi nehrajou reproduktory ? a hraje jenom subwofer ? může to být radiem ? koupil jsem nové auto a desne me stve ze hraje jenom subač ale samotne repraky vubec nehrajou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 problémů může být několik...nepíšeš na co jsou repro zapojený...jestli tam už instalace byla...jaký to je rádio (pokud jsou repro na něho zapojený) a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keyy Vloženo 29. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2022 (editace) Zdravím, vlastním skodu fabiu 1.4 mpi a postupne mi začali odchádzať repráky vo dverách a autorádio(nie origo). Najprv fungovali všetky a cez USB išla spustiť hudba v rádiu, potom prestalo fungovať to spúštanie cez USB a funguje len normálne rádio takže si nemôžem pustiť vlastné pesničky. Asi o pol roka prestali fungovať oba zadné repráky naraz a nakoniec vypadol aj reprák pri vodičovi a fuguje len pravý predný? Neviete kde by mohol byť problém? moc sa do toho nerozumiem ale môže byť že odišlo len autorádio? má nejaký súvis to že nefunguje púštanie pesničiek cez usb s nefunkčnými reprákmi? Dakujem za odpovede. Editováno: 29. Červenec 2022, autor: keyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 29. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2022 Skúsil by som prv to rádio, je to jednoduchšie, od niekoho požičať na skúšku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.