Ihnaja Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Dobrý den našel jsem návod na obnovu laku,první použít brusnou pastu vyleštit potom použít autopolituru a potom vosk... Ale když jsem tu pastu kupoval prodavač mi řikal,že to muže ten lak zničit co je natom pravdy? Dostříkával jsem nějaké díly jsou tam vidět přechody od izolačky... Tak to je natom pravdy,mám tu brusnou pastu použít nebo raději ne..Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Ahoj,brusná pasta na ty přechody po lakování se normálně běžně používá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ihnaja Vloženo 30. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 a mužu tím přejet auto celý jo když už v tom budu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiegoIII Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 jiste ze muzes, auto dostane uplne jiny vzhled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ihnaja Vloženo 1. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 No mám strach abych pak nebyl bez laku či aby to nedopadlo nějak špatně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Neboj bez laku nebudeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 plnic a antikorozni ochrana ti to jeste uchraneji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ihnaja Vloženo 1. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Tak jako očekávám zlepšení ne aby to bylo k horšímu,ten prodavač mě celkem polekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Nemusíš se bát,přechody po lakování se normáně tak dělají. Popřípadě si to vyzkoušej někde na kousku na mín viditelném místě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.