Přejít na obsah

tlumiče

Hoblik

Doporučené příspěvky

Sháním nové tlumiče komplet všechny ctyři na fabku 1.9 TDI , a zkoušim hledat všude možně a např ve škodovce mi řekli, že typ tlumiče vychází z čísla karoserie, a např v prodejně tlumičů monroe todle vubec neřeší a celé paletě motoru od htp po dvojlitr prodavájí indentické tlumiče ??může mi někdo osvětlit problém ?ať nekoupím něco co mi pak bude na nic ?

A ještě jeden dotaz, možná už to tady bylo, ale kdo oficiálně dodová do prvovýroby tlumiče na fabie ? ve škodovce mi to nechtěli říct, a dost jsem tady četl , že je to právě monroe ale nikdo tudle informace na sto procent nepotvrdil.

Tak ať nedám za tlumič litr navíc, když to má jen jiny obal.

Pokud bude mít někdo nějaky jinou podnětnou myšlenku na kterou jsem třeba ve spěchu zapoměl, budu mu jen vděčný.

Díky všem -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě že fábie má opravdu pro všechny motorizace stejné tlumiče. Prvovýroba je monroe.

Já když jsme scháněl tlumiče na moji fábii 1.9 TDI,tak jsme toho prolezl opravdu dost nakonec jsme zkončil u bilsteinu a nelituju!!! Auto jede jak po kolejích,nenaklání se a komfort je taky velmi slušný.mám s nima najeto cca 20 t.km a furt na jedničku.

Odkaz ke komentáři

tak ja nijak nespecham, prolezu radsi vsude vsechno dvakrat protoze to neni zrovna vymena za par korun. Sice mi auto skace jako koza na kazde nerovnosti a houpe se jak hopacka.

Jeste jedna otazka mam najeto 210 tis km, tlumice sou tam puvodni a krom lozisek se nic nemenilo, co muze byt po tedle porci kilometru jeste v prdeli a dokazu to sám zjistit aniz bych jezdil do servisu, myslim tim veci spojene s tlumicem a jeho blizke okoli ?

Odkaz ke komentáři

silentbloky nápravy? kosti stabiků?

hmm a jak se projevuje tendle problem ? myslim kosti stabiku ?

me auto poskakuje na nerovnostech jakobych mel pneu s 35 profilem....a pritom tam jsou klasiky 185 / 60 takze tam by problem byt nemel, a husteni je tak jak je.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...