Dimitry Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Dobrý den, předem se omlouvám, jestli jsem se přehlédl a na mou otázku již bylo zodpovězeno. Každopádně se mi párkrát v létě (tady jsem se dočetl, že se to většinou ostatním stává za chladného počasí) stává, že mi vypadne servo. Po nějaké době opět naskočí jakoby nic. Pojístka na baterce (č.5) zkontrolována, pojístka č.7 v pojistkové skříni ovněž v pořádku. Škoda Fabia 1.2 HTP rok výroby 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 a zkousel si to napichnout na diagnostiku,jestli to hodi nejakou chybu???sviti kontrolka?muze to bejt bud senzor natoceni volantu,nebo cerpadlo,nebo nejakej kontakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimitry Vloženo 6. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 na diagnostice nic nenašli, bez chyby. Kontrolka od dnešního rána svítí, ale podle známého to po pár hodinách jizdy zase přestane. Každopádně nechci každý rok jen tak z nenadání v létě jezdit bez serva ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 a olej si asi kontroloval co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedan Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Zdravím pánové, nechtěl jsem zakládat nové téma. Přestalo my fungovat servo. Ale kontrolka nesvítí. Tak jsem kouknul pod auto a teče to z P tyčky řízení. Dá se nějak vyměnit třeba gufero nebo se musí vyměnit celé řízení. dík moc za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 NIE nedá....jedine výmena riadenia už si tretí čo sa na toto pýta...pozri sem http://forum.skodahome.cz/topic/123055-servo-%C5%A1koda-octavia-combi-rv-1999-66-kw/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Dimitry: Je třeba zjistit co to vypisuje za chybu v momentě, když ti kontrolka svítí. Až nám to povíš, tak budeme vědět víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 22. Červen 2013 Sdílet Vloženo 22. Červen 2013 cawte, nechcem zakladat novu temu tak to napisem sem, v poslednej dobe mi zacalo trochu viac hucat servo ale skontroloval som olej tak je tesne nad minimom tak si mzslim ye s olejom bz to nemalo bzt nic spolocne...ma niekto nejake skusenosti alebo nejake rady?...jedna sa o Fabiu 1.2 htp 47kw, 2003, AZQ Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cmoud Vloženo 22. Červen 2013 Sdílet Vloženo 22. Červen 2013 dolej si olej a uvidis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Červen 2013 Sdílet Vloženo 22. Červen 2013 oleja má dosť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubo233 Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 chalani mám taký podobný problém servo raz ide raz nie kontrolka nesvieti olej doliaty ale ked idem do zákruty nachvilu stuhne kamarát mi povedal že je tam spínacie relé že to može byt tým čo na to hovoríte dakujem za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubo233 Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 to je čo ?prosím ta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 SZ - soukroma zprava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.