danspring Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Zdravím, mám takovej asi neobvyklej dotaz. Mám na Supu spoiler od milotecu, který je přilepenej předpokládám LEPIDLEM NA SKLA (černá hmota), a na pravé straně směrem ke znaku je spoiler již odlepen, ale na levé straně je stále pevně přilepen. No a nevím, čím to křídlo mám sundat, jestli by mi někdo nedoporučil nějaký přípravek, kterým to "lepidlo na skla" rozpustím, nebo zkusit odřezat žiletkou/kobercovým nožem. Je to blbý, že když ujedu, tak říznu do laku a když zaberu, tak aby jsem s křídlem nevzal i lak na víku. Co byste doporučili?? Jinak zpět přilepím nějakým dvousložkovým speciálním lepidlem od forda na lepení spoilerů a tak...ale todle musí jít nejprve dolu. Díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Běžně se to řeže strunou, ale s tím zbytkem lepidla bude asi problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.