Publikováno Květen 14, 201312 r Zdravim vsetkych, chcel by som poprosit, ci by niekto nemal niekto nejaky napad, aky moze byt dovod nasledovneho spravania sa varovneho svetla vo vodicovych dverach: Varovne svetlo vo vodicovych dverach sa sprava presne opacne ako ma. Pri otvoreni dveri zhasne, zatial co stropne a varovne vo dveroch spolujazdca sa rozsvietia, a pri zatvoreni dvier stropne a spolujazdcove zhasnu ale na vodicovej strane sa rozsvieti a svieti stale. Ide o Fabiu r.v.2004 vybava comfort. Za pripadne napady vopred dakujem.
Květen 14, 201312 r Zlomený drátek, který se otevřením dveří pohne a ztratí kontakt? Ty světýlka svítí dokud svítí stropní světlo..
Květen 14, 201312 r Autor No neviem, ale sprava sa to spolahlivo, ale naopak ako by malo, nepripada mi to ako zlomeny kablik, navyse po zatvoreni dveri a zhasnuti stropneho svetla sa varovne svetlo na vodicovej strane rozsvieti, spolahlivo a vzdy. Potom ta ziarovka neustale svieti.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.