Zdena79 Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Zdravím, mám OII 1.9Tdi 77kw. Občas se mi stává, že když stojím třeba na semaforu a stojím na brzdě, tak mi něco dává otřesy do brzdového pedálu, jakoby mi do něho někdo bubnoval z druhé strany. Někdy to dělá, někdy ne, jsou to pravidelné otřesy. Co by to mohlo být? Setkal se s tím někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILAN6 Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 zdravim na octavia nevim,,,, ale na Fiatu jsem měl schodny problem a byla praskla membrana brzdoveho posylovače...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdena79 Vloženo 23. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 a brzdilo ti to normálně? mně to totiž brzdí bez problémů, posilovač funguje... všechno je ok, akorát prostě stojím na křižovatce a ozývají se mi ťukance do pedálu.... myslím, že ta prasklá membrána by se projevila tím, že by mi nefungoval posilovač a musel bych na to šlapat vší silou ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILAN6 Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 no pravě že mi to brzdilo,,,, zajed do servisu třeba jen zjistit zavadu,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.