Galvi Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Pročítám internet a narazil jsem na toto: VW oznámil svolávací akci na boční airbagy v Citigo vyrobených od ledna do března 2013, nikde jsem to tady na fóru neviděl, tak by to mohlo majitele Citigo zajímat.. Odkaz na článek TADY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 to už je stará vec a je to normálne zvolávané , teda tie tri či koľko citig sa tu predalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 3. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2013 my jsme s Citigem byli minulý týden, přehráli soft a nazdar. Čekal jsem třeba, že k tomu něco řeknou ve stylu, omlouváme se za Váš čas... Prostě na a táhni do pr...e:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cemar Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Mám Citigo vyrobené v dubnu 2014 a při výměně oleje po roce mi v servise sdělili, že je na toto Citigo svolávací akce ohledně "přehrání SW řídící jednotky sloupku řízení", jak mi sdělil přijímací technik. Bohužel mi to nemohli udělat hned (nebyl k dispozici kompetentní mechanik), takže tam musím ještě jednou - do servisu to mám 35 km :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.