Publikováno Květen 16, 201312 r Pročítám internet a narazil jsem na toto: VW oznámil svolávací akci na boční airbagy v Citigo vyrobených od ledna do března 2013, nikde jsem to tady na fóru neviděl, tak by to mohlo majitele Citigo zajímat.. Odkaz na článek TADY
Červen 3, 201312 r to už je stará vec a je to normálne zvolávané , teda tie tri či koľko citig sa tu predalo
Červenec 3, 201312 r my jsme s Citigem byli minulý týden, přehráli soft a nazdar. Čekal jsem třeba, že k tomu něco řeknou ve stylu, omlouváme se za Váš čas... Prostě na a táhni do pr...e:)
Červen 6, 201510 r Mám Citigo vyrobené v dubnu 2014 a při výměně oleje po roce mi v servise sdělili, že je na toto Citigo svolávací akce ohledně "přehrání SW řídící jednotky sloupku řízení", jak mi sdělil přijímací technik. Bohužel mi to nemohli udělat hned (nebyl k dispozici kompetentní mechanik), takže tam musím ještě jednou - do servisu to mám 35 km :-(
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.