Nettle_M Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Ahoj, zkoušel jsem normálním kabelem, který mám k iPodu do počítače ho připojit do MDI. Začal se nabíjet, ale Amundsen hlásí, že na MDI není žádné zařízení k dispozici. Stalo se vám to taky nebo řešil to někdo? Telefon se ani nenabíjí, hudbu hraje přes bluetooth. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 nemám ipod, ale včera jsem zkousel android foun připojit kabelm, nabíjí se proudem cca 500mA typicky pro usb a rádio mělo snahu i něco hrát, následně jsem zkoušel 4GB flashku a bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nettle_M Vloženo 16. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Já mám Windows Phone a přes bluetooth to funguje výborně. Hudbu mám ale spíše v iPodu, takže mi jde o něj. Auxem to řešit nechci, protože pak to nemůžu z volantu ovládat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 co má ten ipod za systém souborů? určitě to bude něco spešl, v pc to taky nechodí jako usb flash disk nebo jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nettle_M Vloženo 16. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Spešl to je, ale podle návodu to fungovat má. Dokonce i s těma speciálníma složkama do kterých iPod obsah dělí. Jinak v PC to lze použít jako flash disk, ale nevidíš tam tu hudbu a ani si pak ty soubory nahrané jako na flash disk nepřehraješ na tom iPodu. Ale pro přenášení dat se to použít dá. Já však potřebuju v autě přístup právě do těch složek v macovském systému souborů, abych mohl poslouchat krom hudby i podcasty z iTunes apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 ale v návodu je napsáno, že k ipodu je třeba adaptér Škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 pokud to zkoušíš na USB adaptéru tak to děláš zbytečně musí to mít svůj spešl adaptér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nettle_M Vloženo 16. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 A co na tom kablíku může být tak spešl, když z jedné strany musí mít iPod konektor a z druhé strany USB, když na MDI žádný spešl konektor není. Poptám se na to v nějakém servise Škoda, třeba tam nějaký ten spešl kablík mít budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 mdi má svůj systémový konektor! nemá USB jaký výchozí konektor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nettle_M Vloženo 16. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 V Rapidu má USB + AUX, žádný systémový konektor nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 "Pro připojení hudebních zařízení jako např. iPod je nutné zakoupit příslušný adaptér ze sortimentu ŠKODA originálního příslušenství."http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/hudba-a-komunikace/propojovaci-kabel-pro-mdi---ipod-iphone/10Něco se také diskutuje zde: http://forum.skodahome.cz/topic/57967-mdi/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nettle_M Vloženo 16. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Ten v e-shopu jsem samozřejmě viděl, ale pasovat nebude, protože nekončí USB, ale právě tím systémovým konektorem z jiných MDI. Našel jsem nějaké britské fórum, kde to řeší a vypadá to na řešení speciálním kabelem, který jen na jedné straně zakončen Apple konektorema na druhé straně jsou konektory dva a to jak USB, tak AUX. To by znamenalo, že to komunikuje přes USB, ale není to schopno přes USB tu hudbu z iPodu "vysát". Digitálně ji vezme z iPod konektoru, ale analogově přes AUX ji předá rádiu. Píšou tam, že se takové řešení již používají v některých Seatech, které mají stejné MDI jako Rapid. Údajně to funguje i s tímto, byť tam někdo píše o horší kvalitě, originální SEAT kabel je prý kvalitnější, ale hrozně drahý: http://www.ebay.co.uk/itm/Y-Cable-USB-AUX-Adaptor-Lead-BMW-MINI-Cooper-iPod-iPhone-iPad-interface-/261076586322 Takže tím je to asi vyřešeno no...nečekal jsem tak hloupé řešení. Ještě vlákno toho fóra: www.briskoda.net/forums/topic/271488-ipod-to-the-mdi-interface-fault/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.