Publikováno Květen 16, 201312 r Ahoj, zkoušel jsem normálním kabelem, který mám k iPodu do počítače ho připojit do MDI. Začal se nabíjet, ale Amundsen hlásí, že na MDI není žádné zařízení k dispozici. Stalo se vám to taky nebo řešil to někdo? Telefon se ani nenabíjí, hudbu hraje přes bluetooth.
Květen 16, 201312 r nemám ipod, ale včera jsem zkousel android foun připojit kabelm, nabíjí se proudem cca 500mA typicky pro usb a rádio mělo snahu i něco hrát, následně jsem zkoušel 4GB flashku a bez problému.
Květen 16, 201312 r Autor Já mám Windows Phone a přes bluetooth to funguje výborně. Hudbu mám ale spíše v iPodu, takže mi jde o něj. Auxem to řešit nechci, protože pak to nemůžu z volantu ovládat.
Květen 16, 201312 r co má ten ipod za systém souborů? určitě to bude něco spešl, v pc to taky nechodí jako usb flash disk nebo jo?
Květen 16, 201312 r Autor Spešl to je, ale podle návodu to fungovat má. Dokonce i s těma speciálníma složkama do kterých iPod obsah dělí. Jinak v PC to lze použít jako flash disk, ale nevidíš tam tu hudbu a ani si pak ty soubory nahrané jako na flash disk nepřehraješ na tom iPodu. Ale pro přenášení dat se to použít dá. Já však potřebuju v autě přístup právě do těch složek v macovském systému souborů, abych mohl poslouchat krom hudby i podcasty z iTunes apod.
Květen 16, 201312 r pokud to zkoušíš na USB adaptéru tak to děláš zbytečně musí to mít svůj spešl adaptér
Květen 16, 201312 r Autor A co na tom kablíku může být tak spešl, když z jedné strany musí mít iPod konektor a z druhé strany USB, když na MDI žádný spešl konektor není. Poptám se na to v nějakém servise Škoda, třeba tam nějaký ten spešl kablík mít budou
Květen 16, 201312 r "Pro připojení hudebních zařízení jako např. iPod je nutné zakoupit příslušný adaptér ze sortimentu ŠKODA originálního příslušenství."http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/hudba-a-komunikace/propojovaci-kabel-pro-mdi---ipod-iphone/10Něco se také diskutuje zde: http://forum.skodahome.cz/topic/57967-mdi/
Květen 16, 201312 r Autor Ten v e-shopu jsem samozřejmě viděl, ale pasovat nebude, protože nekončí USB, ale právě tím systémovým konektorem z jiných MDI. Našel jsem nějaké britské fórum, kde to řeší a vypadá to na řešení speciálním kabelem, který jen na jedné straně zakončen Apple konektorema na druhé straně jsou konektory dva a to jak USB, tak AUX. To by znamenalo, že to komunikuje přes USB, ale není to schopno přes USB tu hudbu z iPodu "vysát". Digitálně ji vezme z iPod konektoru, ale analogově přes AUX ji předá rádiu. Píšou tam, že se takové řešení již používají v některých Seatech, které mají stejné MDI jako Rapid. Údajně to funguje i s tímto, byť tam někdo píše o horší kvalitě, originální SEAT kabel je prý kvalitnější, ale hrozně drahý: http://www.ebay.co.uk/itm/Y-Cable-USB-AUX-Adaptor-Lead-BMW-MINI-Cooper-iPod-iPhone-iPad-interface-/261076586322 Takže tím je to asi vyřešeno no...nečekal jsem tak hloupé řešení. Ještě vlákno toho fóra: www.briskoda.net/forums/topic/271488-ipod-to-the-mdi-interface-fault/
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.