Noholam Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Mám problem kuny si dělaji v mém motoru pelech a v garazi parkovat nemohu a spray na kuny nepomahaj mate na to nekdo nejakej figl?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Prý lidské vlasy? Nezkoušel jsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Zkus se podívat sem: http://forum.skodahome.cz/topic/106715-kuny-a-jejich-navstevy/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noholam Vloženo 16. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Diky. Jinak vlasy nefungujou. asi zkusim plasicku. nechtel jsem ji davat protože parkuju blizko zahrady kde je pes ale snad mu to nebude vadit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 Hele, mě zabírá elektronická plašička. Také jsme měl v motoru neustále tu potvoru, kuny běhají po ulici jako doma, sám jsem viděl dvě za vrátky. Vyžraly mi tapec ve víku motoru a ukousaly chráničku nějaké hadice. Od instalace kundoplašiče je klid už několik měsíců, kromě jediného případu, ale to jsem pak zjistil, že se mi uklepal drátek plašičky u baterky a ta plašička přestala fachat. Hned toho využila ta potvora a vlítla tam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noholam Vloženo 26. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 Hele, mě zabírá elektronická plašička. Také jsme měl v motoru neustále tu potvoru, kuny běhají po ulici jako doma, sám jsem viděl dvě za vrátky. Vyžraly mi tapec ve víku motoru a ukousaly chráničku nějaké hadice. Od instalace kundoplašiče je klid už několik měsíců, kromě jediného případu, ale to jsem pak zjistil, že se mi uklepal drátek plašičky u baterky a ta plašička přestala fachat. Hned toho využila ta potvora a vlítla tam.... Jo jo jenže ja parkuju blizko psa a to by neměl radost. tak jsem vymyslel že tam dam alarm ktery bude houkat pouze když tam bude pohyb mam už to vyrobene jen to tam namontovat tak uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 Aby ses vyspal....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noholam Vloženo 30. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Ja jo a když ne tak aspon budu vědět že tam je. Jsem myslivec takže bych to jednoduše vyřešil:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.