Publikováno Květen 16, 201312 r Mám problem kuny si dělaji v mém motoru pelech a v garazi parkovat nemohu a spray na kuny nepomahaj mate na to nekdo nejakej figl??
Květen 16, 201312 r Zkus se podívat sem: http://forum.skodahome.cz/topic/106715-kuny-a-jejich-navstevy/
Květen 16, 201312 r Autor Diky. Jinak vlasy nefungujou. asi zkusim plasicku. nechtel jsem ji davat protože parkuju blizko zahrady kde je pes ale snad mu to nebude vadit
Květen 22, 201312 r Hele, mě zabírá elektronická plašička. Také jsme měl v motoru neustále tu potvoru, kuny běhají po ulici jako doma, sám jsem viděl dvě za vrátky. Vyžraly mi tapec ve víku motoru a ukousaly chráničku nějaké hadice. Od instalace kundoplašiče je klid už několik měsíců, kromě jediného případu, ale to jsem pak zjistil, že se mi uklepal drátek plašičky u baterky a ta plašička přestala fachat. Hned toho využila ta potvora a vlítla tam....
Květen 26, 201312 r Autor Hele, mě zabírá elektronická plašička. Také jsme měl v motoru neustále tu potvoru, kuny běhají po ulici jako doma, sám jsem viděl dvě za vrátky. Vyžraly mi tapec ve víku motoru a ukousaly chráničku nějaké hadice. Od instalace kundoplašiče je klid už několik měsíců, kromě jediného případu, ale to jsem pak zjistil, že se mi uklepal drátek plašičky u baterky a ta plašička přestala fachat. Hned toho využila ta potvora a vlítla tam.... Jo jo jenže ja parkuju blizko psa a to by neměl radost. tak jsem vymyslel že tam dam alarm ktery bude houkat pouze když tam bude pohyb mam už to vyrobene jen to tam namontovat tak uvidime
Květen 30, 201312 r Autor Ja jo a když ne tak aspon budu vědět že tam je. Jsem myslivec takže bych to jednoduše vyřešil:-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.