Bury Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 Ahoj, hledal jsem a nikde jsem to tu nenašel, tak se popřípadě omlouvám jestli jsem to nepřehlédnul. Pořídil jsem Fabii II FL, rv. 2011 a mám u ní problém s podsvícením přístrojové desky. Jedná se konkrétně o otáčkoměr a rychloměr kde půlka svítí a druhá ne. Podsvícení je formou led, je možné toto řešit opravou nebo se musí vyměnit celé budíky ? Setkal se s tím už někdo ? Děkuji za jakékoliv informace :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 Najdi téma o změně podsvícení. Jen zelenou vyměníš za zelenou. Obrázky máš třeba tady: http://forum.skodahome.cz/topic/91541-fabia-ii-silver-zehlicka-by-arielcpu/?p=1401958 A návodů je několk. Pokud si netroufáš tak někdo z kluků tady. Záleží odkud seš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bury Vloženo 21. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 Děkuju za radu, mě jde taky o to, jestli se s tím už někdo setkal, jestli není problém jinde, u rychloměru to občas i problikne. Jestli třeba nemůže být problém ve spínači světel atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akbel Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 mám ten samý problém taky 2011 vyřešil jsi to už nějak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 Diody jsou většinou zapojené po třech kusech, proto se stane, že když se jedna vyhřeje tak pak nesvítí další dva kusy. Vytáhnout zkusit přejet spoje nebo vyměnit za nový kus pokud je nějaká nemocná. Řešil jsem na O2 už 2x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.