Přejít na obsah

vymena spojky i se setrvakem???

Doporučené příspěvky

Zacla mi klouzat spojka a pri lehce seslaple spojce(cca v bode zaberu) se ozyva chrceni zepredu. Tak jsem se chtel zeptat zda nechat vymenit jen spojku(pritlacak + lamelu + lozisko) nebo i setrvak? Mechanik mi nabidl spojku od znacky LUK. Mate s touto spojkou nejakou praktickou zkusenost? Jinak jsem slysel , ze snad spojka jednoho vyrobce nepasuje do setrvaku druheho vyrobce, coz se mi zda jako kravina ,ale nevim no. A ceka pri vymene nejaky uskali a musi se vymenit i prevodovy olej nebo ten nevytece? Dekuji za info

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ondíkTDI:

nechaj si tie uštipačné poznámky  :kol-44:  ...sme v sekcii FI,takže berme to podľa toho 

xxfavo:

nevieme koľko máš nabehané,ale zotrvák treba skontrolovať ako vyzerá..mechanik už by to mal ovládať...ak budeš kupovať celý set,tak vždy je dobré od jedného výrobcu,či už LUK alebo SACHS..s tými nabehanými km súvisí aj výmena prev.oleja...mení sa prevažne po ubehnutí cca 150tkm..pri demontáži prevodovky olej nevytečie (ak nie je mechanik nejaký manták ;) )

Odkaz ke komentáři

co berme??? co berme vy kecalci? on se pta na setrvak a ja se ptam na motor! Vsadim boty,ze  ani dvouhmotu nema. tak troto ta otazka nevim co na tom je,ze to podam vtipnou formou. Dale LUK je originaltakze kvalitu resit netreba. SACHS vydrzi kapanej vic a dava se spis do chipovanych aut.  odpoved k setrvacniku: pokdu ej dvouhmota  neklepe,nevibruje proste nedela problemy nema smysl menit. pokud je jednohmota jako u 1, 9 SDI, 1,4 TDI a 1,9 TDI 74 kw tak  nic.

Odkaz ke komentáři

co berme??? co berme vy kecalci? on se pta na setrvak a ja se ptam na motor! Vsadim boty,ze  ani dvouhmotu nema. tak troto ta otazka nevim co na tom je,ze to podam vtipnou formou. Dale LUK je originaltakze kvalitu resit netreba. SACHS vydrzi kapanej vic a dava se spis do chipovanych aut.  odpoved k setrvacniku: pokdu ej dvouhmota  neklepe,nevibruje proste nedela problemy nema smysl menit. pokud je jednohmota jako u 1, 9 SDI, 1,4 TDI a 1,9 TDI 74 kw tak  nic.

Právě jsi prohrál boty šuldo... 

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...