cagy Vloženo 25. Květen 2013 Sdílet Vloženo 25. Květen 2013 Zdar, mám OII před FL (2005) se senzorem pro aut. stírání a rozsvícení světel. Denní svícení mám přes mlhovky. Hodně jezdím po dálnicích v DE a vadí mi aut. rozsvícení světel nad 140 km/h. Nedá se to softwarově odpojit nebo zvýšit rychlost při které se světla rozsvítí? Aut. stírání a rozsvícení světel při vjezdu do tunelu chci zachovat, tz. poloha "O" na otočném vypínači řešení není. Našel jsem nějakou diskuzi pro VW (http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=223&t=74903&start=75), ale moc mi nepomohla. CAGY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 Ahoj, rychlost se zmenit neda, ale vypnout to jde. Staci mit VAG. Kde presne se to koduje ti z hlavy nereknu, nemam u sebe kabel.. Stejne tak si muzes vypnout automaticke rozsvecovani za deste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 Dnes jsem se dostal ke kabelu. Takze: 09-Cent. Elect. -> Coding 07 -> ze seznamu vybrat jednotku RegenLichtSens -> Coding Helper -> Byte 0 -> odskrknout bit 0 (bit 1 je potom aktivace svetel pri desti) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Ahoj mám dotaz, nasel by se tu nekdo z Prahy ktery by mi mohl napichnout moji oktavku 2FL 2009 a podivat se zdali mam vse zapnute jelikoz mi to prestalo z niceho nic rozsvicet nad 140km? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.