sk0d@ Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 (editace) Pěkné, nechybí ani Policie a silničáři :-D Ten pocit, když se šlápne na brzdu a ... nic, je prostě šílený. Editováno: 7. Prosinec 2016, autor: slapnahrabe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 17. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2016 V roce 2015 ukradeno v ČR 49 rapidů To jsem byl naivní, když jsem si myslel, že pro zloděje nebudou alespoň v prvních letech tak zajímavý. http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/nejvice-kradena-auta-v-cr-v-roce-2015-nejspis-ukradnou-nemce-nejcasteji-skodu/obrazek/3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtík27 Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 V ukradených Rapidech z roku 2016 bude bohužel i ten můj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 10. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 a to tipujem ze rapidy po FL sa budu kradnut este viac ..... dopyt pomlacnych FL dieloch pre vylepsenie predFL rapidov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtík27 Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 No to je paráda. Jak si ho chráníte? Máte nějaké zabezpečení? Já měl a bylo to ...... platné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasrapid Vloženo 29. leden 2018 Sdílet Vloženo 29. leden 2018 Nevíte někdo jak se sunda kryt na vzduchovém filtru u Rapida 2016 1.2tsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. leden 2018 Sdílet Vloženo 29. leden 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 V roce 2017 ukradeno v ČR 20 rapidů. https://auto-mania.cz/jaka-auta-se-v-ceske-republice-za-lonsky-rok-nejvice-kradla-smutnym-vitezem-je-skoda/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 tak to je mazec, jsem nečekal tak malý číslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 9. Duben 2018 Sdílet Vloženo 9. Duben 2018 Chtěl bych si na skla vyleptat VIN, může to mít vliv na záruku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 9. Duben 2018 Sdílet Vloženo 9. Duben 2018 Podla mna nie.Mne to robili priamo v Skodovke s certifikátom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 před 18 hodinami, Atrani napsal: Chtěl bych si na skla vyleptat VIN, může to mít vliv na záruku? Určitě nemá. Myslím že je to docela dobrá věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.