Scenic Vloženo 9. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2020 (editace) JanaC padla tu otázka, že aký operačný systém používaš v počítači. Je to MAC alebo WIN??? Na Mac-u spomínaný postup bohužiaľ nefunguje. Ďalej, čo konkrétne si nakopírovala na tú SD kartu? (áno formát musí byť FAT32) Ono by to malo vypadať nejak takto (teda aspoň v prípade Columusu) : A SD karta by mala mať kapacitu aspoň 32GB PS: Moje poznatky sú z update-u SUP3 a OIII a rádia Columbus, velkosť máp a samozrejme tým pádom aj nutnosť mať 32GB SD alebo HDD sa môže líšiť v prípade iného rádia. Editováno: 9. Říjen 2020, autor: Scenic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanaC Vloženo 9. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2020 @ski1961 Už to vzdávám. Dojedu s tím do servisu. Prave, že podle všech podkladů a videí co jsem viděla, by to mělo aktualizaci udělat samo. Mě to vůbec ten update nenatahne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanaC Vloženo 9. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2020 @ScenicMam Windows. Na kartu jsem nakopirovala složku, kterou jsem si stáhla ze skodovackych stránky dle mého VIN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 9. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2020 Nuž tak potom to je dosť divné. Pod win som s tým nikdy nemal problém žiadny. Stiahol zip, rozbalil do PC, nakopiroval na HDD, pichol do rádia a aktualizoval. Ešte ma napadá: v čom si ten ZIP súbor rozbalila??? V akom programe. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanaC Vloženo 9. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2020 @ScenicJa už jsem z toho taky zmatená. Dělám právě všechno co tady píšeš. A prostě se to nedaří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanaC Vloženo 9. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2020 @ScenicPodle návodu jsem to rozzipovala v programu 7-zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 15. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2020 (editace) Ona ale žádná aktualizace neproběhne, jestli se jí snažíš v rádiu spustit. Jen strčíš kartu s novými mapami do slotu a naviguješ. To je vše. Rádio ti píše, že máš ECE 2020/2021, takže ok. Ty mapy jsou na kartě a s tou kartou navi pracuje, takže co tam strčíš, s tím to jede. Neprobíhá žádná aktualizace map z karty ale používají se mapy na kartě. Editováno: 15. Říjen 2020, autor: Strojvůdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 15. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2020 Ono, ešte stále sme sa nedozvedeli, či má dotyčná Amundsen alebo Columbus, ani či sa snaží aktualizovať mapy alebo FW... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasHradecky Vloženo 18. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2020 Ahoj všem mam ten jistý problém s aktualizaci navigace AMUNDSEN nevím si už rady nebyl by tu někdo tak ochotný kdo má s tím zkušenost ke komu bych mohl přijet nechat udělat aktualizaci ( odměna jistá ) děkuji předem všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 18. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2020 @LukasHradecky a jseš si jistý, že to to nejde ? nebo podle čeho soudíš, že ti to nejde ? pokud provedeš správné nakopírovaní na kartu, tak po vložení do amundsenu žádná viditelná aktualizace neprobíhá, protože to máš na sd kartě, takže se jede dál..jen v informacích ohledně navigace uvidíš verzi navi, kterou jsi si tam nahrál..máš screen té verze, co ji tam měl a screen té nové, zdali to ukazuje dvě rozdílné verze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasHradecky Vloženo 18. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2020 před 1 minutou, ski1961 napsal: @LukasHradecky a jseš si jistý, že to to nejde ? nebo podle čeho soudíš, že ti to nejde ? pokud provedeš správné nakopírovaní na kartu, tak po vložení do amundsenu žádná viditelná aktualizace neprobíhá, protože to máš na sd kartě, takže se jede dál..jen v informacích ohledně navigace uvidíš verzi navi, kterou jsi si tam nahrál..máš screen té verze, co ji tam měl a screen té nové, zdali to ukazuje dvě rozdílné verze ? Ahoj , no jistý si nejsem ani netuším jak ta aktualizace má vlastně probíhat , ale celkově mi navigace v autě vůbec nejde viz foto, a když vložím data do auta tak mi to jen načte slot ale dal už mi to žádné aktualizování neoznámí a když dam přes “menu” v rádiu vyhledat aktualizace tak mi to napíše ze nejsou dostupná data .🤔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 18. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2020 (editace) @LukasHradecky vidím, že jsi tady nový, tak si dávej bacha, protože admin na tebe za chvilku vystartuje, že porušuješ pravidla, v tvém případě se necituje předešlý příspěvek. Máš kartu 16 nebo 32 GB ? Přečetl jsi si příspěvky výše, kde jsem popisoval přesný návod, jak nakopírovat na kartu novou mapu ? Editováno: 18. Říjen 2020, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasHradecky Vloženo 18. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2020 @ski1961Kartu v autě žádnou nemám ..a data zkouším vložit přes USB - flashdiskem ( omlouvám se za tu citaci ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 18. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2020 @LukasHradecky počkej, jak nemáš kartu ? psal jsi o Amundsenu a ten jede přece přes navi SD kartu nebo je to snad u Octávie jinak ? Já tedy Octávii nemám, jen Fabii, ale tam jede Amundsen mapy přes SD kartu...nebo snad máš Columbus, kde jsou mapy na disku přímo v rádiu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasHradecky Vloženo 18. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2020 @ski1961 bohužel kartu v autě nemám , sloty které jsou na SD mam prázdné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 18. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2020 @LukasHradecky no tak to jsme doma..a máš tedy amundsen nebo columbus ? pokud amundsen, tak pokud nemáš ve slotu origo navi kartu, tak tam žádnou navigaci nemáš..bez origo navigační sd karty nic nepojede..to auto už jsi od někoho koupil ? a nedostal jsi k tomu navigační sd kartu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasHradecky Vloženo 18. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2020 @ski1961 tak se omlouvám mam rádio Columbus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 18. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2020 @LukasHradecky taky jsem si mezi tím podle čísla dílu zjistil, že nemáš Amundsen, ale Columbus a to je pak úplně něco jiného, než jak funguje Amundsen. Takže tady už ti já nepomohu, protože neznám, jak se dělá update navigace na Columbusu, protože, tam jsou mapy na pevném disku přímo uvnitř rádia, takže snad ti někdo tady poradí, jak se aktualizuje Columbus :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasHradecky Vloženo 18. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2020 @ski1961dobře ale i tak ti moc děkuji za tvůj čas 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 18. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2020 @LukasHradecky není zač, ale myslím, že to není složité..nemáš manuál ke columbusu ? pokud ne, tak tady to je a dle toho návodu to myslím zvládneš.. https://octaviaclub.cz/wp-content/uploads/2020/01/Návod-jak-postupovat-při-aktualizaci-map-Columbus.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasHradecky Vloženo 18. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2020 @ski1961tak jsem to pročetl a dal SD kartu do slotu v autě a po načtení karty mi to napíše na vrchu rádia - download software , pak to zmizí , tak nevím zdali se to nějak stahuje do auta na pozadí nebo jestli to tedy vůbec funguje 😳😳🤔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 18. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2020 Ano, stahuje na pozadi. Nemusis sa bat. Po aktualizacii sa restartuje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasHradecky Vloženo 18. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2020 @misor1994ahoj , dobře děkuji za odpověď 🙂 a nevíš cca jakou dobu to trvá ? A zapne se to stahování znovu po příchodu do vozu nebo musím znovu kartu ( vysunout a zasunout ) a poté setrvat ve vozu dokud se to nestáhne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy71 Vloženo 22. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2020 Chvilku to trvá, ale pokračování se spustí samo. Příště použij Flashdisc je to rychlejší 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 11. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2020 Nové mapy pro MIB2 Standard / Amundsen ECE 3 (5GB): Austria, Croatia, Czech Republic, Germany, Hungary, Italy, Liechtenstein, Malta, Poland, San Marino, Slovakia, Slovenia, Switzerland, Vatican City State: http://vw-maps-cdn.lighthouselabs.eu/vw-maps/DiscoverMedia2_EU2_1520_V13.7z nebo celá Evropa: https://seatmapdownloads.akamaized.net/EUAS/EU_AS_STD_1520.zip 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.