Martin Müller Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Zdravím, koupil jsem si nové Led zadní světla a asi po měsící ježdění mi začalo při zavření kufru svítit 3. brzdové světlo. Když jsem to chtěl odpojit, aby se mi nevybila baterie zjistil jsem, že nějaký dobrák předemnou už to stačilo na 2 místech zlomit. Tudíž až to budu řešit zároveň bych vyměnil nové. Ale ? Viděl jsem nedávno před sebou jet octavii II, které při zabrždění se rozsvítil ledkama nápis octavie, už to nebyla klasická vodorovná řada led ale nápis Octavia. Setkal se stím už někdo a kde by se to dalo koupit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Kamarádovi jsem dělal nedávno podobnou věc na Focuse, je to vyrobené z černé folie a s vyřezaným nápisem Focus a velikost přesně jak je 3. brzdové světlo, takže když to na něj nalepil, tak mu prosvítá jakmile brzdí jen nápis Focus ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Müller Vloženo 8. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 (editace) Taky to vypadá jako dobrý nápad, ale v tomto případě se jednalo přímo o červené brzdové světlo bez zatmavení se svítícím nápisem Octavia. Pokud by se to dalo koupit nebo nechat vyrobit, neváhal bych ani vteřinu. Vypadalo to opravdu dobře Editováno: 8. Červen 2013, autor: Luďa Necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gord007 Vloženo 8. Červen 2013 Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 Nebylo to něco takovéhoto? http://www.aliexpress.com/store/product/Octavia-Mark-Car-LED-Emblem-Third-Brake-Light-Additional-Brake-Light/510176_620552369.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Müller Vloženo 8. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 Nebylo to něco takovéhoto? http://www.aliexpress.com/store/product/Octavia-Mark-Car-LED-Emblem-Third-Brake-Light-Additional-Brake-Light/510176_620552369.html Bohužel ne :-( byla to normální brzdovka originál v na víku kufrz combi a svítilo to místo vodorovných diodek zhasvítil červeným nápis octavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 8. Červen 2013 Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 Zkus se zeptat na www. skodaoctavia.cz,u někoho jsem to tam viděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 8. Červen 2013 Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 Ne že by se mi to nelíbilo a ani nechci brzdit vaše nadšení, ale v ČR musí všechna světla být homologována. Tedy i při použití LED nápisu, či přelepu je nutné počítat s případným postihem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Měl jsem to na superbovi. Nápis vyřezaný do černé folie. svítilo to hůř, na stk problém, ale v noci to vypadalo suprově )) Znova do toho ale nejdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 http://www.aliexpress.com/item/OCTAVIA-Suction-cup-brake-light-free-shipping-12V-5W-3years-lifetime-Authentic-chips/817214897.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 To je úlet Sežeň si grafika, ten udělá stejný font, který máš na zadku auta (ať to nějak vypadá), následně to dá do křivek a ty si pak doběhneš do reklamky, kde ti to vyřežou do černé fólie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaRLiK99 Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Tady to chlapík nabízí za 185,- Kč s poštovným.http://auto.bazos.cz/inzerat/33407236/Nalepky-na-3-brzdove-svetla.php 3. Brzdovy světlo není povinný ne? Některý starý auta ho ani nemají. Tak si myslim, že by neměl být problém, ale blbec je na každém rohu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Od určitého roku vyr. Je treti brzdove svetlo podminkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pETe Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Tady to chlapík nabízí za 185,- Kč s poštovným.http://auto.bazos.cz/inzerat/33407236/Nalepky-na-3-brzdove-svetla.php 3. Brzdovy světlo není povinný ne? Některý starý auta ho ani nemají. Tak si myslim, že by neměl být problém, ale blbec je na každém rohu... No nevím, zkusil jsem to a provedení nic moc, nápis lehce nakřivo a písmena hrbatý... Lepit to tam ani nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Treti brzdove svetlo je podminkou snad uz od dob Felicie FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Já mám od jednoho za 100kč nálepku a je klid, vypadá to taky solidně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Tady to chlapík nabízí za 185,- Kč s poštovným.http://auto.bazos.cz/inzerat/33407236/Nalepky-na-3-brzdove-svetla.php 3. Brzdovy světlo není povinný ne? Některý starý auta ho ani nemají. Tak si myslim, že by neměl být problém, ale blbec je na každém rohu... Od určitého roku vyr. Je treti brzdove svetlo podminkou... Pokud mě paměť neklame od roku 2000 nově prodaná auta musejí mít 3. brzdové světlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJura Vloženo 14. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2017 V 26. 1. 2015 na 8:44, Ovce napsal: Pokud mě paměť neklame od roku 2000 nově prodaná auta musejí mít 3. brzdové světlo Tudíž pokud mám rok výroby 98, postih by mi hrozit neměl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 15. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2017 Postih za co? Pokud jsi ho tam z vyroby mel, tak si myslim, ze ho nemuzes oddelat nebo vymenit za nehomologovane. I kdyz mas auto z obdobi, ve kterem to jeste pro vyrobce povinne nebylo. Ale treba se pletu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 15. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2017 Podle mě takový nápis ať přímo tvořený LED nebo vyřezaný z folie a nalepený odporuje zákonu a tudiž případný postih od PČR a neudělení STK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 15. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2017 Pokud není homologované, nemá tam co dělat, není uvedeno, zda oslňuje, neoslňuje atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.