Únor 17, 201510 r Bude stačit se samovolně dostat na 20-30km/h dát 4 pomalu spojku? Nebo musím mít okolo 50km/h v tahu dat pomalu 4 ať mě auto tlačí a čekat až naskočí?
Únor 17, 201510 r aspon 40kmh dat 4rku cakat az kym neskakoci aj minutu netreba sa toho bat je to zavzdusnene
Únor 17, 201510 r Jo žhaví to normálně právě... Ráno jsem právě dolival naftu a ovzdusnil trysky..žhaví to pořád ty by měli být také nové a žhaví déle skrz minusove teploty To myslíš jako tak že se nechám táhnout, ve 40 tam dát 4 a se zařazenou rychlosti se nechat tahat? To se kousnout válce nebo ventily ne? Upraveno Únor 17, 201510 r od Spawn369
Únor 17, 201510 r Četl jsem že to není dobré na roztahnuti, že může přeskočit řemen... Nemůžu to v nejhorším pridrit?ci potkat? Vysypal jsem 30tis za vše a teď nechci riskovat že to nějak mrdne
Únor 17, 201510 r ... Nemůžu to v nejhorším pridrit?...Přidřít se to nemůže, olejové čerpadlo bude normálně tlakovat, stejně jak za normálního chodu.Můžeš to vlastě přirovnat jak bys brzdil motorem, to je taky "přívod" paliva zastaven. Nicméně, dobrý a nabitý akumulátor a musí to jít i natočit. To myslíte, že třeba po výměně paliváku, nebo jiných podobných pracích, to v servisu roztahují?
Únor 25, 20178 r V 7/21/2013 na 15:28, smydys843 napsal: takže bylo to tím zaneseným "hrncem". Zdravim. Mam asi podobny problem.. Chcem sa spytať ako ste vyčistili ten hrniec v nadrži ? da sa to nejako vybrať alebo nejako cez ten otvor ? Ďakujem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.