Engler Vloženo 8. Červen 2013 Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 Hľadal som uspokojivú odpoveď súvisiacu s preplnením nádrže palivom a možné problémy s tým súvisiace. Nenašiel som. Viem, že palivová nádrž je odvetravaná cez odvetrávací systém s nádobkou s aktívnym uhlím, elektrický spínacím ventiom, hadičkami do atm. Čo sa stane pri preplnení celého odvetrávacieho systému? Pokiaľ niekto vie odpovedať na túto praktickú otázku, poprosím o odpoveď. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 8. Červen 2013 Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 uz to tu bylo:-) muze odejit filtr s aktivnim uhlim a zacne blbe ukazovat palivomer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Engler Vloženo 8. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 uz to tu bylo:-) muze odejit filtr s aktivnim uhlim a zacne blbe ukazovat palivomer uz to tu bylo:-) muze odejit filtr s aktivnim uhlim a zacne blbe ukazovat palivomer Nenašiel som danú problematiku, tiež zdieľam podobný názor, ale u mňa palivomer ide v poriadku, signálka motora svieti už dlhodobe (vag nezistil nič), ale môj kamarát mi blbo poradil (má fabiu 1,4), aby som pre zvýšenie dojazdu preplňoval nádrž. Myslím že od toho času mi svieti. Inak motor ide ok, len to svietenie mi lezie na city, kedže sa jedná o dôležitú centrálnu signalizáciu motora (pred stk ju dávam vypnúť). Tak neviem, či nechať vymeniť ten aktívny uhlíkový filter, alebo ? ďakujem za odpoveď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabobo Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 Najdi si někoho,kdo umí dobře pracovat s VAGem.Když svítí kontrolka,tak by měl VAG něco diagnostikovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sladek Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 zdravím,někde to vlákno tady je,ale nemám čas ho hledat :-))).Já dělám běžně když jedu na dovču,že natankuju tak 10 l přes,ale pak sednu a jedu,takže zhruba za 2 hodiny je benzín v normě.Zatím bez problémů,ale běžně bych to asi nedělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Engler Vloženo 11. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 (editace) dravím, niekedy sa mi pár krát podarilo pretankovať nádrž, takže pravdepodobne mi odišiel aktívny uhlíkový filter benzínovej nádrže. EMV benzínových výparov cvaká ale nemusí byť v poriadku. Riešim to v súčasnej dobe, . Čakám na náhradné diely. Ďakujem. Editováno: 12. Červen 2013, autor: Malta necituj předchozí příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Minulý majitel mého auta taky přetankoval, pravděpodobně měnil nadobku s aktivním uhlí, ale pořád zlobí taky přetlakovej ventil. Takže nedoporučuju přetankovávat !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.