Přejít na obsah

Fabia combi 1,2 HTP/AZQ, 2003 Preplnenie palivovej nádrže

Engler

Doporučené příspěvky

Hľadal som uspokojivú odpoveď súvisiacu s preplnením nádrže palivom a možné problémy s tým súvisiace. Nenašiel som. Viem, že palivová nádrž je odvetravaná cez odvetrávací systém s nádobkou s aktívnym uhlím, elektrický spínacím ventiom, hadičkami  do atm. Čo sa stane pri preplnení celého odvetrávacieho systému? Pokiaľ niekto vie odpovedať na túto praktickú otázku, poprosím o odpoveď. Ďakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

uz to tu bylo:-) muze odejit filtr s aktivnim uhlim a zacne blbe ukazovat palivomer

uz to tu bylo:-) muze odejit filtr s aktivnim uhlim a zacne blbe ukazovat palivomer

Nenašiel som danú problematiku, tiež zdieľam podobný názor, ale u mňa palivomer ide v poriadku, signálka motora svieti už dlhodobe (vag nezistil nič), ale môj kamarát mi blbo poradil (má fabiu 1,4), aby som pre zvýšenie dojazdu preplňoval nádrž. Myslím že od toho času mi svieti. Inak motor ide ok, len to svietenie mi lezie na city, kedže sa jedná o dôležitú centrálnu signalizáciu motora (pred stk ju dávam vypnúť). Tak neviem, či nechať vymeniť ten aktívny uhlíkový filter, alebo ? ďakujem za odpoveď.

Odkaz ke komentáři

dravím, niekedy sa mi pár krát podarilo pretankovať nádrž, takže pravdepodobne mi odišiel aktívny uhlíkový filter benzínovej nádrže. EMV benzínových výparov cvaká ale nemusí byť v poriadku. Riešim to v súčasnej dobe, . Čakám na náhradné diely. Ďakujem. 

Editováno: , autor: Malta
necituj předchozí příspěvek
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...