Afroowce Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Ahoj chlapi, potřeboval bych poradit s problémem. Mám OI 1.6 55kw. Stala se mi taková věc, když jsem jel, tak se mi rozsvítila kontrolka oleje, motor chcípnul a potom chvilku nešla nastartovat. Nevíte čím by to mohlo být? Jestli třeba klapkou nebo čidlem otáček nebo i řídící jednotkou? v servise jim to chybu neukázalo ale klapka dříve zlobila. Předem díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Krásnej název tématu. Podle toho každej pozná o co de. Výsledky vyhledávání Vaše výsledky za období problém omezena na první 200. A hned pod tvým tématem je téma s názvem "Nejde Nastartovat" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tetrosy Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 Teda nějak to nechápu? To ti to dělá pořád a tedy stále od té doby nejde nastartovat a v servise nevi čim to je? Musíš to trochu břiblížit a hlavně co to dělá teď, né co to dělalo jednou, někdy dávno...... Může to bejt hromada věcí a bez bližšího infa, zvlášť když se teda na výpisu chyb z Vagu, jak píšeš nic neukázalo, tak těžko říct co to je, bylo nebo bude..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.