Publikováno Červen 14, 201312 r Už bolo dosť napísané na túto tému, ale ohľadom nádobky sa iba konštatovalo, kde je umiestnená a to v pravom podbehu. Ja stojím teraz pred problémom ju demontovať, včítane EMV (N80). Preto týmto by som chcel poprosiť ctených čitateľov tohoto fóra, kto má skúsenosti s týmto problémom, aby mi poradil, ako na to. Ďakujem.
Červen 14, 201312 r v DP jsem našel pouze toto, v Motoru pro 1,2/47 je odkaz na Motor 2,0/85 tak zde je výcucnádobka s akt.uhlím.pdf
Červen 15, 201312 r Autor Ďakujem Vám za súbor, kde je uvedené to, čo ma zaujíma. Nádobu s akt. uhlím som zohnal z fabky r.v.2002 (moje auto je 2003). Tá nádoba sa líši oproti tej z PP. V hornej časti má dve trubky pre prívod a odvod výparov. Musím ísť na montážny mostík (jamu), lebo sa k nej nedostanem. U toho EMV N80 (mám tiež) by nemal byť problém. V aute síce počuť starý EMV, ale neviem, či je dobrý. Pod napätím by sa mal otvoriť (aspoň si to myslím). U tej náhrady je ventil nepriedyšný, keď som do neho fúkal ústami. Možno niekto má aj praktické skúsenosti s jeho výmenou. Na pohľad je to jednoduché, pri otvorenom EMV by mal odvzdušniť priestor palivovej nádrže do priestoru sania motora . Ešte raz ďakujem. Upraveno Červen 15, 201312 r od Malta necituj předchozí příspěvky
Červen 15, 201312 r nemáš vůbec zač, hlavně ať se daří ... btw ... necituj předchozí příspěvek při odpovědi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.