martasOV Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 (editace) Zdravím pánove potřebuju poradit. Jakmile se rozjedu stočím kola začnou rány železo o železo ,jsem přesvědčen ,že to je homokinetak ,ale nevím který vnitřní vnější? Chci koupit novou poloosu komplet s klouby ale nalepku s oznacenim poloosy sem sundal a je na ni tenhle kod 6Q0407271AS ,ale jak sem se díval pohybuje se to od 3500. Tak se chci zeptat zda mužu koupit nějakou levnější variantu díky za každou radu Jinač je to F 1 1,2 htp 40Kw ,r.v. 03 najeto 90 000 Km palivo E85 Editováno: 15. Červen 2013, autor: martasOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 (editace) Tak určitě to bude vnější kloub a ty ceny jsou fakt různé. Ale na 1.2 -40KW určitě nepotřebuješ nic extra a dá se koupit už od 500kč. Mrkni třeba na škoda díly. Záleží taky jestli máš posilovač apod. Editováno: 15. Červen 2013, autor: Mirek 835 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martasOV Vloženo 15. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 díky za reakci právě že posilovač nemám a vůbec tedy netuším s kolika zuby ji mám koupit jsem ztoho uplně v pasti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 tak zabehni do ŠA a podľa VINka si to nechaj zistiť.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.