Zenda899 Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 (editace) Zdarec, dával jsem si do auta subwoofer a strašně mě rezonujou páté dveře (kufr) u kombála. Nemáte někdo nějaký nápad jak vytlumit páté dveře. Editováno: 15. Červen 2013, autor: Zenda899 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 tam se toho moc vymyslet neda, kdyz je vytlumis tema tlumicima pasama budou tezky na otvirani a ani ti to neudrzi vzpery. Ja tam aspon dal takovou tu tlumici vatu kdyz jsem delal komplet kufr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mil4n Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 Už částečné polepení hodně pomůže - chce to polepit aspoň střed... A záleží přesně jaký tlumící materiál použiješ - třeba tento Silent Coat, který používáme nejvíce (nejlepší poměr cena/kvalita), má 3kg/m2: http://www.prohifi.cz/tlumici-material/silent-coat-1-95-m takže to moc nezatížíš a hodně si pomůžeš. Jinak pokud bys chtěl tlumit i přední dveře, tak 4 m2 balení je ekonomičtější: http://www.prohifi.cz/tlumici-material/silent-coat-4-m~2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jmh2060 Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 vyndat subwoofer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pšenda Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 (editace) Ahoj chlapi, chci odhlučnit O2 combi, nevíte někdo kolik zhruba padne na podlahu kufru, podběhy a pod zadní sedačky m2? Jen abych si udělal představu celkové ceně a podle toho mohl vybrat druh materiálu ... Nebo pokud už máte nějaké zkušenosti s nějaký materiálem, nechám si poradit (nejde i o muziku, jen chci snížit hluk od kol).Děkuji! Editováno: 29. Listopad 2013, autor: Pšenda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.