jakubfotbal Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 (editace) Zdravím pánové, dnes při cestě po D1 mi zničeho nic při akceleraci (ne úplně plný plyn) auto jakoby cuklo, už toho jsem se trochu zalekl. Pak to udělalo ještě 2x, ale všechno v pohodě. Byla to jen vteřinka. Pak jsem zastavil v Brně asi na půl hodiny a pokračoval po D2. Už asi po 100m začala blikat kontrolka baterie, která blikala ještě další 4km, do toho to ještě jednou cuklo a pak zase všechno ok. Po dojetí, kdy jsem nechal dochlazovat turbo, něco v motoru jakoby pískalo. Nevíte, co by to mohlo být? Jestli špatná baterka nebo třeba rozvody, alternátor? Auto je r.v. 2002, 1.9TDI, najeto 206000km. Editováno: 19. Červen 2013, autor: jakubfotbal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 No to může být cokoli. jestli pískalo, tak to může být klíňák. Kontrolka dobíjení značí špatný alternátor (může být taky volný klíňák, či napínák KO). Mohl by to taky být přidřený klimakompresor - to bys zjistil tak, že se projedeš bez klimy a zjistíš rozdíl. Na 1,9 je všechno dobře vidět, zjisti, odkud jde ten pískot... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanyhad Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 Cukání při akceleraci mi dělala octavie taky a nakonec to byl zacpanej naftovej filtr (malý průtok nafty, který nestačí na akceleraci). Jinak může škubat ještě přituhlý turbo. A baterka jak psal SUP1 alternátor, klíňák, atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubfotbal Vloženo 21. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 Je pravda, že při jízdě klima fungovala dobře, při popojíždění v kolonách to bylo už špatné. Kdyby to byl alternátor, tak už nenastartuju, ne? Stálo to jeden den a auto chytlo hned, jen v tom motoru pískalo něco stále. Uvidím, v pondělí zkusím zajet do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.ondoestok Vloženo 22. Červen 2013 Sdílet Vloženo 22. Červen 2013 volnobezka na alternatore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.ondoestok Vloženo 22. Červen 2013 Sdílet Vloženo 22. Červen 2013 a skontroluj si aj klinovy remen co pohana alternator mozu byt nanom uz zubky nasledkom toho cukania, niekedy moze byt poskodeny aj sponovacia kladka..volnobezka je remenica na alternatore ktora ma zaberat len jednym smerom lebo rotor na alternatore je dost tazky a ked vypnes motor alebo sa menia otacky tak alternator ma zotrvacnu energiu a ty ked mas tu remenicku zaseknutu tak presmikuje remen a to piska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubfotbal Vloženo 11. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 Byla to opravdu volnoběžka, i s prací stála oprava 1700kč. Po kolika km se dělají na 1.9 Tdi 96kw rozvody? Auto má najeto 207.tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 kód motora a rok výroby je aký?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 po 120 tis km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubfotbal Vloženo 1. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Na kolik cca ty rozvody výjdou? A jak je to náročná výměna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 cca za 5-6 tisíc je jen materiál, pokud máš někde známého,tak se to dá i za míň, když budeš kupovat sadu, tak hlavně i s vodní pumpou a možná i tlumičem vibrací jinak musí se rozhodit celej předek auta, takže docela náročná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 jakubfotbal: cau jak již psal Štěpán tak ja jen doplním zbytek... Pokud chces udelat ciste rozvod czn rozvodovy remen a pumpu tak to vyjde na 2800 origo rozvod a 800 pumpa pokud chces více tak si priprav jeste par táců :-) Origo rozvod 2800 + 800 pumpa velky remen altíku cca 350 maly remen klimy cca 200 tlumic vibrací cca 2400 kladka klimatizace cca 700 ted zálezi na tobe kolik si ochoten do toho investovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubfotbal Vloženo 15. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Za 800km mi hlásí auto servis, bude mít najeto 210.000km, o co by se mělo jednat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 No podle všeho jen o výměnu oleje. ALE VELKÉ ALE Nevíš, co tam kdo dělal před Tebou. Takže jak je tu psáno, vyměnit rozvody, filtry a kapaliny. Pak si na budíkách snuluj servisní interval a je to. Ještě nevím, na kolik servisní interval máš. Pokud máš long, tak je to blbě, bude se Ti auto hlásit aždých 45tis, což je blbě. Pokud je tam normál, je to dobře, to je 15tis. Jaký servisní interval máš nastaven zjistíš VAGínou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubfotbal Vloženo 15. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Tak vím i nevím, jedná se o prvního majitele, ale jezdilo s tím více lidí, serviska se přestala řešit atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubfotbal Vloženo 15. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Jinak co všechno za filtry a kapaliny je potřeba měnit a co to cca stojí? rozvody necháme až na 240.tis km asi, když se dělají po 120.tis.km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Klasika vzdchovej filtr ( cca 300 ) palivovej naftovej ( cca 500-700 dle kvality ) najdi si me prispevky kuchal sem jej at vidis co vnem je za humus pak pylovej filtr ( obyč 150 uhlikovej 300 ) mam uhlikovej je good Olej samozřejmě + filtr ( Doporučuji Castrol Edge Turbo Diesel 5W-40 plná syntetika , má zlatou etiketu ) timhle nic neskazíš je to jeden z nej olejů Brzdovou kapalinu vyměňit ( 1L cca 250kč ferodo ) v oběhu je 0,8L komplet jak v nádobce tka v trubkách tzn 2dcl ti zbyde pak můžeš doplnit klimu klidně a vyměnit chladicí kapalinu Rozvody doporučuji vyměňit dříve nic tim nezkazíš a ty další až tvých 120 tis. km když víš že jsou určitě dělané takhle mužeš jen doufat Snad jsem na nic nezapoměl 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 Koukám, že Airman to má vychytaný. A naprostý souhlas Když tohle vcšechno vyměníš, budeš mít klid na duši a pak už jen jezdit a sem tam zkontrolovat hladiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 Airman nemá :-) Zapoměl jsem na olej v převodovce je tam 2,25L a litr stoji cca 600 kč ... později ti tu hodím přesnou specifikaci jakej to je olej ted se mi to nechce hledat pac delam neco jiného :-) Ted uz to je snad vše :-) A vychytané :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 (editace) 2,25L převodový olej G 052911 A1 SAE 75W90(syntetický) Lamlová spojka průměr 240mm kloubová hřídel příruba 130mm 1,9TDi AWX 96kw Editováno: 21. Září 2013, autor: Airman64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubfotbal Vloženo 28. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2013 Tak nějak si nevím rady. Za 200km se hlásí servis, rozvody se podle všecho dělali naposled ve 100tis.km adělají se po 120 ne? A olej se měnil minulý rok v létě. Jenže na dveřích je nalepený lístek, kde je podle něj olej Castrol edge 5w-30 myslím a výměna je tam napsaná při 219tis.km nebo 5/2013, což mně nějak nesedí pokud byl měněn minulý rok. Přes vag se asi nedá zjistit, co by se mělo měnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Září 2013 Sdílet Vloženo 28. Září 2013 nedbej na to co tam je napsáno a kdo ti co říkal.Pokud to nebyl tvůj dobrý známý,kterému věříš tak se pusť do rozvodů a výměny oleje.Neprohloupíš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubfotbal Vloženo 28. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2013 Ono to auto vlastní pořád první majitel, já ho ted jen užívám. Rozvody byly dělány ve 100, ale nevím, co to auto za servis ted chce Olej byl také prý měněn minulé léto, ikdyž podle nálepky na dveřích nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 28. Září 2013 Sdílet Vloženo 28. Září 2013 olej men po 15 tisicich najetejch,jedno jestli v lete nebo v zime,dulezity je kolik to melo najeto pri posledni vymene,ale je to prvni co se dela po koupi,nebo jak ty to mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 28. Září 2013 Sdílet Vloženo 28. Září 2013 Doporučuju přesedlat na interval oleje 5w40 je to to nejlepší co může být :-) a interval max 15 tisic km ... Castrol Edge Turbodiesel je to zlatá bandaska... Klidně se rozhodni na jinou značku oleje jen řikam co jsem zvolil já :-) Jinak jak to mas stim vlastnictvím ? to je jakesi zajimave ne ? Kdyz ho vlastni jeste prvni majitel.. tak proc se ho nezeptas proste? Ale pokud chces a nerad zijes v nejistote tak ty rozvody radeji vymen I kdyz sice ten motor jde sehnat do 10 taců na inzerátech :-) Ale cajk :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.