Červen 1, 20187 r Tak pozoruju, že se mi nějak zvedla spotřeba :-( Po městě poslední dobou jezdím za 8.5 - 8l/100km
Červen 3, 20187 r V 2. 6. 2018 na 8:00, Martin Bednář napsal: To bude temi vysokymi teplotami co jsou aktualne venku... Předpokládám, že jsi to myslel sarkasticky ....
Červen 3, 20187 r Autor Proč? Běžící klimatizace ve vysokých teplotách ti snadno zvedne spotřebu. A bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora.
Červen 3, 20187 r Myslím, že bavit se v tomto případě o navýšení spotřeby o více jak 0,5L asi nemá cenu. Mě osobně tedy v létě spotřeba každý rok průměrně klesne právě o půl litru proti zimě. Každopádně 8-8,5L mi prostě přijde i na město nějak moc. A děkuji Ti za důležité poučení. Návody totiž zásadně čtu až když si nevím rady. Ty jsi mě této místní "povinnosti" ušetřil.
Červen 3, 20187 r No právě, že jsem také čekal snížení spotřeby oproti zimě. Ale je to naopak. V zimě jsem měl spotřebu po městě cca 6- 6,5l. No, ale je pravda, že v těch vedrech jede klima na Low na 3-4 dílky. Uvidím jak se Octa zachová v létě, jak ji vytáhnu do Toskánska. Každopádně bych se ale rád zeptal zdejších zkušených borců, co by mohlo být jinak příčinou zvýšené spotřeby. Tedy kromě té klimy. Děkuji za postřehy a rady.
Červen 3, 20187 r to je fakt divny. v lete jsem mel vždy o cca pul litru (plus minus) nižší spotřebu, nez v zime. a to jsem chladnomil, který v lete ma klimu nastavenou na 19-20 stupnu. nemas třeba podhustena kola?
Říjen 4, 20204 r Brno => Heřmanův Městec, pracovní den, D1 plná kamionů a omezení, ale jedoucí, I/38, menší poskakování v koloně pouze v Havlíčkově Brodě.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.