Přejít na obsah

Uloženie stabilizátora


Bobis-PD

Doporučené příspěvky

Zdravim. Vŕzgal mi predok pri plnom vytočení volantu a zabrzdení alebo zídení z obrubníka, objednal som teda nové uloženia na stabilizátor že ich vymením. Stabilizátor má priemer 18,1mm - zobral som teda 18mm uloženia kód 6Q0411314R. Keď som dnes jednu stranu zhodil, pôvodné uloženie bolo 6Q0411314L - teda 16mm

Dal som tam teda na skúšku to nové uloženie,len na jednu stranu zatiaľ a zdá sa že to vŕzga ešte viac, no trochu inak akoby tá guma bola mäkkšia resp. sa tam prejavila tá vôľa... Teraz otázka má tam ísť naozaj menší priemer uloženia ? a ostáva dúfať že pri nahodení aj druhej strany sa to stratí alebo mám kúpiť tie menšie 16mm ? 

Auto je F1 1,9 PD, 2000, na 16" 205/45

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uloženia vymenené za 16mm Febi, namazané grafitovou vazelínou a problém ďalej trvá, zbytočná robota a vyhodené prachy :-/ 

Fábia má celkovo veľmi slabý podvozok, odkedy ju mám nič iné neriešim iba diely podvozka a to sa teda výtlkom vyhýbam jak čert krížu ... no ale k veci, problém najnovší je ten že pri plnom vytočení volantu a rýchlosti povedzme 2-5km/h a zabrzdení mi celý predok vŕzga, je to gumový zvuk a to už mám skoro všetko vymenené... nejaké nápady? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...