Bobis-PD Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 Zdravim. Vŕzgal mi predok pri plnom vytočení volantu a zabrzdení alebo zídení z obrubníka, objednal som teda nové uloženia na stabilizátor že ich vymením. Stabilizátor má priemer 18,1mm - zobral som teda 18mm uloženia kód 6Q0411314R. Keď som dnes jednu stranu zhodil, pôvodné uloženie bolo 6Q0411314L - teda 16mm Dal som tam teda na skúšku to nové uloženie,len na jednu stranu zatiaľ a zdá sa že to vŕzga ešte viac, no trochu inak akoby tá guma bola mäkkšia resp. sa tam prejavila tá vôľa... Teraz otázka má tam ísť naozaj menší priemer uloženia ? a ostáva dúfať že pri nahodení aj druhej strany sa to stratí alebo mám kúpiť tie menšie 16mm ? Auto je F1 1,9 PD, 2000, na 16" 205/45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 musíš kúpiť menší priemer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 a jinak se projevuje vymackani jeste jak? ja ho asi mam vymackane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 búchaním,klepaním... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 Bobis -PD presně jak ti radí LIBERO kup o 2 mm menší,tedy 16. Nechápu jak jsi tam tu 18ku,ikdyž jak píšeš na zkoušku mohl dát. Vždyt ten stabilizátor po dotažení musel být hodně volný! Jak tam dáš ty 16ky a dotáhneš,tak sním musí jít jen hodně těžko na té páce pohnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 dobre,ale klepe to jak volne cepy? me teda nic neklepe,ale tak nejak stabilita toho auta neni nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobis-PD Vloženo 4. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 Uloženia vymenené za 16mm Febi, namazané grafitovou vazelínou a problém ďalej trvá, zbytočná robota a vyhodené prachy :-/ Fábia má celkovo veľmi slabý podvozok, odkedy ju mám nič iné neriešim iba diely podvozka a to sa teda výtlkom vyhýbam jak čert krížu ... no ale k veci, problém najnovší je ten že pri plnom vytočení volantu a rýchlosti povedzme 2-5km/h a zabrzdení mi celý predok vŕzga, je to gumový zvuk a to už mám skoro všetko vymenené... nejaké nápady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 takže pýtať sa či máš vymenené aj zadné lôžka ramien je asi zbytočné..že?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 Taky jsem řešil vrzání ve vozidle , výměna silnetbloků přední nápravy , lůžek stabíku, atd. celý předek, pak když jsem vyměnil silentbloky zadní nápravy, tak bylo ticho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.