Vrbi Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 Dobrý den, když jsem dnes podřadil v zatáčce na dvojku, auto se začalo dusit - kolísaly otáčky - skákaly nahoru dolů, ozývaly se rýny z výfuku a plynový pedál vůbec nezabíral. Má někdo s podobným jevem zkušenosti a může mi prosím poradit? Po startu zase vše OK. VAG nemám, ani jsem na něm nebyl - chci auto brzo prodat, ale rád bych vědět, zda má cenu opravovat a jestli se jedná o něco závažnějšího. Mám fabia 1.4 MPi, 50kw, hatchback, r. 2000. Díky za rady!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 svítí na palubce check motoru? Kolik bylo paliva v nádrži?, už to někdy udělalo?, dělá to v tomto režimu pravidelně? ..... ono těch příčin může být milión a bez alespoň VAGu se není vlastně od čeho odpíchnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.