b707 Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Hi:) Could You help me with this? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=43418 pzdr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 ak sa môzem opýtať tá vrchná čast palubovky sa musí aj nejak presne nastaviť ci je pri matkách nejaký priestor na korigáciu alebo je to nejak presne na pevno cize ak ju tam dám tak ci nebude odstávat na jednej strane viac a na druhej menej. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Mozna se to tu uz nekde resilo, tak me nakamenujte ;-) Ale co vsechno se musi upravit, kdyz bych chtel dat na octu 1997 cernou kaplicku a zbytek nechat puvodni? Nevite nekdo o nejakych fotkach jak to vypada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Zdravim pánové, mám dotaz na ty, co jste předělávali interiér na facelift. Situace se má takto, mám starý interier s vlnou rv.99 a chci předělat na fl, na tom se mi ale zase naopak nelíbí ten čudl na otvírání nádrže nad rádiem, a tak mě zajímá: DÁ SE SKOMBINOVAT NOVÁ PALUBOVKA SE STARÝM TUNELEM ? respektive s jeho zadní částí kde je ruční brzda a ten čudl od nádrže ? Byl bych děsně rád kdyby mi někdo napsal že ano ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia... Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 zdravim chci se zeptat sedi tam budiky pred face na palubku face ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 Jo sedí, tvarově jsou stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tetrosy Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 (editace) JJ, je to pravda, sám mám předface Octavii z 97 a předělal jsem ji komplet na face a pokud vim, tak nebyl nikde problém, teda až na několik drobností, ale to si poradíš :-) Editováno: 19. Listopad 2013, autor: Tetrosy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 Ještě ten volant chlape a bude top Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tetrosy Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 Ten je sice taky facelift, ale plánuju ho nechat obšít. Trochu si ale hraju s myšlenkou na volant z O2 a taky ho nechat obšít. Ale ještě uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 (editace) Volant z OII je bomba Editováno: 19. Listopad 2013, autor: plasmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 Jeden bude k mani kdyztak "SZ" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 funguje pri predaji volantov aj nejaky system vymeny? plne funkcny volant s airbag za novy volant s airbagom + doplatok? neda sa povedat, zeby sa mi chcelo mat stary v skrini a mat v nom uviazane peniaze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 Já to nedělám, co pak se starým volantem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 Nejak tak , uz mi doma lezi dva 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 @jozzi z OIII RS by si uměl volant? Kdyžtak SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.