aXerrr Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 Ahoj, mám 2 roky starou RSku liftback a najeto mám 18.000 km. Teď poslední dny se z kufru ozývá na menších nerovnostech takové kovové cinkání nebo cvakání, těžko se to popisuje. Je to ale docela hlasité a otravné. Kufrové dveře jsem zkoušel vyštelovat pomocí těch dorazů a teď se ani nehnou, když s nima chci zahýbat, takže by to neměly být dveře. Nemá někdo nějaký typ, co by to mohlo být? Zkoušel jsem tam brát a bouchat do všeho a nic nevydalo ten zvuk. Nějaká rada?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 Většinou to dělá bordel v kufru, všechno vyndej a jeď to projet. Případně ať řídí někdo jinej, sklop sedačku vzadu a hlavu za jízdy strč do kufru. Pak budeš chytřejší.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILAN6 Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 zdravim koukni na pera, ja je měl obě praskle,,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aXerrr Vloženo 1. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 Tak vyřešeno, byly to svorky od LED světel MILOTEC pro osvětlení SPZ, kdo by to byl čekal:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trawi Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 mne robí pazvuky špztka pri rozbehu mi to klepoce o kufor... musím to nejako vyriešiť :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.