WildV6 Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 Kdyby někoho zajímalo jak to vypadá, když Superb trefí na dálnici ve 130 km/h skoro 9 kg vážící kus zinkované traverzy, tak tady je odpověď: http://youtu.be/pWmWp4MN3gc ...v popisu toho videa jsou i odkazy na fotky poškození a onoho "hřebíčku". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 Uff, tak to je hodně nepříjemné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 (editace) no tak to je hardcore tohle potkat a dobře to nabrat tak to mohlo skončit daleko hůře tuším to i hezky slušně nabral ten kamión s těmi auty a kdyby to trochu víc strhnul tak už to mohla být mela v přímém přenosu i tak je vidět že za ním měli co dělat aby to ukočírovali to poškození vypadá celkem drsně na kolik přišla oprava (guma,disk)? Editováno: 4. Červenec 2013, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WildV6 Vloženo 4. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 Sup je ještě v nemocnici - odhadovaná cena opravy je 80 - 100 tis. Není to jenom guma a disk, ale je komplet vymlácenej podběh, ohnuté táhlo řízení, roztržený přední nárazník, blatník, potlučený dveře... Ještě se uvidí, co poloosa (ten Bavorák, co si tu traverzu nakonec odvezl, o poloosu přišel - fraktura :-/). Naštěstí se mi u BT designu podařilo sehnat poslední kus toho disku, co měli na skladě (!), takže nemám 3 zbytečné do sbírky :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 Noo, tak toto potkat, tak se asi po.. Si to zvládl celkem dobře, poklona . Řešil si to nějak na místě, policie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 (editace) obávám se že policie nic nevyřeší viníka nenajdou a tobě nezbude nic jiného než to zamáznout z havarijního pokud ho máš Jinak klobouk dolů opravdu perfektně zmáknuto podle to co se musí měnit hlavně že jste celí auti se opraví Editováno: 4. Červenec 2013, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 No to je síla! Večer jedu po tom našem tankodromu, tak snad mne nic podobného nepotká? To asi někomu vypadl kus nákladu. Když to člověk vidí, tak hned má po náladě! Hlavně, že se nikomu nic nestalo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 Tak to bylo celkem štěstí, že "hřebíček" od kamionu odletěl doleva (no, ne pro toho v BMW) a neletěl doprava na to odstavené auto. A to samé s tím kamionem, kdyby to strhnul doprava, tak to bude pro Superb hodně nepříjemné... Ale dobře zvládnuté, rychle zastavit, odstavný, všichni ven a nejlépe co nejdál a počkat na asistenci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WildV6 Vloženo 4. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 Policii jsem volal - stali jsme tam 2 auta a nejdriv jsem vubec netusil proc... Dokonce mi chteli dat pokutu za neprispusobeni rychlosti stavu a povaze vozovky. Pry si to velitel tak preje - vyjezd = pokuta.... premlouval me, ze to bude jen formalita... 100 korun a bez bodu... trval jsem na tom, ze jdu do spravniho rizeni, protoze s tim nesouhlasim. Nakonec z toho nebylo nic (!). Dokonce i euroformular mi vyplnili... prusvih je, ze to sedy zelezo nebylo vubec videt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANDi Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 Drsne, a co strelci co chodia 160 km/h... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Ouuuu... Hodně velká nepříjemnost... Ten s tím BMW to taky dobře trefil... Ale jak už je psáno, skvěle jsi to zvládl, hlavně vyhnat všechny z auta ven! Důležité je, že jste v pořádku! Přeju brzké uzdravení Supa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.