Bruncla321 Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 Ahoj,chci se zeptat a zároveň s vámi poradit.Jelikož jsem znepokojen věčním rachtáním motoru(nevím proč) a opravami které nikam nevedou u 2.5TDI 120kw r,v 2005 tak jsem přemýšlel o výměné za 1.8T.mam nabídku za ale Passata 2001 1.8T 194 500km najeto.Co si myslíte o těhle motorech s takto najetími km?jsou to držáky v tomto roku??nebo jdu z bahna do louže?poř. doporučil by mi někdo jinej lepší benzínoví motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 Mam 1.8t uz rok a o motoru nevim. Zadna zavada a super zatah. Jen menim olej po 10tis km, nedolivam zadnou kapalinu. Urcite krok dobrym smerem, pokud nechces jezdit malotraktorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bruncla321 Vloženo 6. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 Jasan no taky si myslím že ty motory nejsou špatné,včerá jsem se v tom svezl a ten zátah toho turba u benzínu nemá chybu:-)řekl bych že se to dost vyrovná té 2.5.Ale bojim se že už je to tak starý no a nevím jestli jsou km poctivé:-/sce doplatek tam je 20 tisíc + oleje a filtry ale i tak se docela bojím proto se ptám kolik zhruba ten motor nalíta a zda mu nevaděj vysoké otáčky jelikož nevím o tom majiteli nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 Vysoky otacky nevadi, je to 20ti ventil. A to jsi asi nejel v nacipovanym motoru na 204 koni :-) ten motor ma taxikar na lpg a ma najeto pres 500km ale ma uz treti spojku :-) te vydrze se neboj i turbo tech 250tis vzdrzi, pokud bylo dochlazovano apod. Co se tyka zkusenosti s najezdem to nevim, ja mam najeto 120tis, supa mam jak druhy auto vetsinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bruncla321 Vloženo 6. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 nn to nejel to už bude raketa:-)to to by bylo super kdyby mi to najelo 500km:-DNo to právě nevím zda bylo dochlazováno,ten majitel asi ani neví zda by se mělo dochlazovat:-/Jn 120tis jsou pěkné KM tohle už má skoro 200 a ještě nevim zda poctivé:-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzi Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 Ahoj já mám najeto už přes 230t a co se týká motoru tak v pohodě. Šest let přestavba na LPG. Tak teda doufám že se mi za 20t nerozpadne turbo :-). I se spotřebou jsem spokojen dlouhodobou mám 7,5l na tak velké auto pěkné ;-) Tak pokud je prodávající poctiví tak bych se nebál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.