Přejít na obsah

Přechod z 2.5TDI na 1.8T


Bruncla321

Doporučené příspěvky

Ahoj,chci se zeptat a zároveň s vámi poradit.Jelikož jsem znepokojen věčním rachtáním motoru(nevím proč) a opravami které nikam nevedou u 2.5TDI 120kw r,v 2005 tak jsem přemýšlel o výměné za 1.8T.mam nabídku za ale Passata 2001 1.8T 194 500km najeto.Co si myslíte o těhle motorech s takto najetími km?jsou to držáky v tomto roku??nebo jdu z bahna do louže?poř. doporučil by mi někdo jinej lepší benzínoví motor?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasan no taky si myslím že ty motory nejsou špatné,včerá jsem se v tom svezl a ten zátah toho turba u benzínu nemá chybu:-)řekl bych že se to dost vyrovná té 2.5.Ale bojim se že už je to tak starý no a nevím jestli jsou km poctivé:-/sce doplatek tam je 20 tisíc + oleje a filtry ale i tak se docela bojím proto se ptám kolik zhruba ten motor nalíta a zda mu nevaděj vysoké otáčky jelikož nevím o tom majiteli nic

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vysoky otacky nevadi, je to 20ti ventil. A to jsi asi nejel v nacipovanym motoru na 204 koni :-) ten motor ma taxikar na lpg a ma najeto pres 500km ale ma uz treti spojku :-) te vydrze se neboj i turbo tech 250tis vzdrzi, pokud bylo dochlazovano apod. Co se tyka zkusenosti s najezdem to nevim, ja mam najeto 120tis, supa mam jak druhy auto vetsinou

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj já mám najeto už přes 230t a co se týká motoru tak v pohodě. Šest let přestavba na LPG. Tak teda doufám že se mi za 20t nerozpadne turbo :-). I se spotřebou jsem spokojen dlouhodobou mám 7,5l na tak velké auto pěkné ;-) Tak pokud je prodávající poctiví tak bych se nebál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...