CZbrandy Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Ahoj všem, řeším dá se říci od novoty problém s následujícím. Mám krátkou O II 1.6MPI Ambiente vyrobena srpen 2005. Přední dveře (leve i prave) při jízdě přes sebemenší nerovnosti na cestě jemně povrzávají (dělá pouze pri jizde na suchu, sucha karoserie a tesneni auta), subjektivně, z oblasti kolem těsnění B-sloupku. Pokud prsi nebo je po desti nebo je auto mokre tak to nedela. Po mém reklamování v servise (pravda, musel jsem byt trocha neustupnejsi) mi bylo vymeneno vnitrni tesneni dveri vepredu i vzadu. Bohuzel povrzavani stale zretelne v stejne intenzite. Zkouseno pravidelne mazani tesnicich gum silikonovym pripravkem, jak ja doma tak i v servise, nepomohlo ... Neresil jste nekdo stejny problem se svym vozem ?? Servis si s tim nevi rady ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nojmis Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 a co misto silikonoveho oleje pouzit glycerin. ten je na gumy mnohem lepsi. silikon behem chvile byschne a je to to same Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Dělá to to vnější těsnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Dělá to to vnější těsnění Toto iste robi aj mne - ake vonkajsie tesnenie myslis? Okolo ramu dveri je iba jedno tesnenie pokial viem...alebo mas na mysli tesnenie ktore je na dverach samotnych? A co s nim? vymenit? prikladam obr. z Etky - je to to tesnenie co myslis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Já jsem ho vyměnil a okamžitě klid. Jo menil jsem pozici 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZbrandy Vloženo 26. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Já jsem ho vyměnil a okamžitě klid. Jo menil jsem pozici 3. dik za info. v pondeli jdu do servisu s vytiskem z ETKy s konkretni pozici kterou budu pozadovat na vymenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 dik za info.v pondeli jdu do servisu s vytiskem z ETKy s konkretni pozici kterou budu pozadovat na vymenu. Jak si dopadl s reklamaci?Asi mi to taky dělá.Když se rozjedu tak dveře jakoby zapadnou na své misto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.