ASPIRE Vloženo 15. Únor 2014 Vloženo 15. Únor 2014 Jo jo ten stolek je moc fajn vecicka akorat kdyz to zustava nekolik dni jen tak sklopene tak to potom udela do sedacky diry (otlaky) od tech zamku pasu. Citovat
kubach Vloženo 5. Duben 2014 Autor Vloženo 5. Duben 2014 tak naježděno máme cca 9200 km....zatím vše v naprostém pořádku...přikládám foto první jarní důkladné očisty. novinka je od minule asi jen jedna, ale za to poměrně velká (teda aspoň pro mě) - Amundsen+ s BT HF. Je to neskutečně super věc. namontování bylo ok, ale mikrofon, který by měl být ve stropní lampičce je zatím nalepen v prolisu pod radiem. vidět není ale člověk musí mluvit trochu dolů. ale tahat ho sloupkem a stropnicí si moc neumim představit. ikdyž jsem zkoušel odtrhnout boční kryt A sloupku, tak na úplné oddělání nemám dost odvahy . Maxidot ukazuje telefon ale navigaci ne, takže bude potřeba nakodovat. Nikoho v okolí kdo by to zvlád neznám, takže budu muset do servisu. Chci to ale sfouknout dokupy s koncovkou výfuku. s tou ale čakám na foto od ASPIRE až mu to v úterý namontují . BTW vymontovaný swing zůstane pravděpodobně na foru v sekci Vaše Fabia 2 3 Citovat
Galvi Vloženo 5. Duben 2014 Vloženo 5. Duben 2014 (editace) Nádhera Amundsen se mi hodně líbí.. Z popisu soudím, že se ti podařilo sehnat verzi Amundsena s vestavěným Bluetooth, jestli to není tajné, kolik tě stál? Jinak A sloupku se neboj, já jej oddělával kvůli natažení kabelu ke stropní lampičce kvůli podsvícení tlačítek.. Stačí zabrat a až vyskočí kovové západky máš vyhráno.. Já začal od vrchu a postupně jsem ho oddělal. EDIT: TADY jde trochu vidět ten sloupek... Ty kovové spony povytáhneš ze sloupku i s tím plastem a pak jej vysuneš směrem nahoru a jde to vytáhnout... Na té fotce mi tam zůstala jedna kovová spona dole, protože mi vypadla z toho plastu.. Ale jde zase nasadit... A když se mrkneš na vrch sloupku, tak je tam díra, kde ta spona drží a pak rozšíření, když ji posuneš i se sloupkem, tak jej vytáhneš.. Editováno: 5. Duben 2014, autor: Galvi Citovat
kubach Vloženo 5. Duben 2014 Autor Vloženo 5. Duben 2014 tajné to určitě není...stál 6000....dokupoval jsem mikrofon a GPS antenu cca za 900... díky za info...seberu odvahu a až bude zas svítit sluníčko aby plasty povolili, tak to zkusim Citovat
ASPIRE Vloženo 5. Duben 2014 Vloženo 5. Duben 2014 Pekna lestenka. Se pak jeste podivam pres PC pres mobil to neni ono. Jo jo v mem tematu dam pak foto vyfuku, uz se tesim jak to bude vypadat. Citovat
kubach Vloženo 5. Duben 2014 Autor Vloženo 5. Duben 2014 byl bych teda radši kdyby nepršelo, ale aspon je vidět, že vosk trochu funguje (nějaký sonax)... Citovat
mira Vloženo 5. Duben 2014 Vloženo 5. Duben 2014 ahoj..koukám že by jsi potřeboval sem tak něco nakodovat a tak ..napiš klukovi s nickem http://forum.skodahome.cz/user/78913-kokta7/ je snad z HK... Citovat
kubach Vloženo 7. Duben 2014 Autor Vloženo 7. Duben 2014 no tak jsem se nadech a zabral za sloupek vše dopadlo dobře a po sesazení sloupek lícuje a mikrofon je na svém místě...takže spokojenost 1 Citovat
juraj07 Vloženo 7. Duben 2014 Vloženo 7. Duben 2014 Dobrá prácička ! možno aj ja v budúcnosti vymením SWINGA za Amundsen Citovat
ifkoo1131 Vloženo 7. Duben 2014 Vloženo 7. Duben 2014 Dobra praca tiez som si tim presiel ked dom menil za amundsena+ ale stoji to zato:) Citovat
mira Vloženo 8. Duben 2014 Vloženo 8. Duben 2014 Koukám že jsi Pardubičák....já bydlím v Rohoznici,kousek od Lázní Bohdaneč...šlo by se někde sejít a mrknout jak funguje Amundsen?jak je to pak s parkovacíma čidlama vzadu?taky to na amundzenu ukazuje vzdálenost? Míra Citovat
kubach Vloženo 8. Duben 2014 Autor Vloženo 8. Duben 2014 sejít se a pokecat můžem...to nebude problém. co se týče zobrazení parkováků, tak mi to ukazuje stejně jak na fotce (není z mého auta) Citovat
Galvi Vloženo 8. Duben 2014 Vloženo 8. Duben 2014 Jo to vypadá teda daleko líp jak na swingu, náhodou nevíš jak je to se zpětnou kamerou a Amundsenem? Citovat
kubach Vloženo 8. Duben 2014 Autor Vloženo 8. Duben 2014 no popravdě nad tím přemýšlí, protože to by byla hodně pockozní vychytávka kamera by s amundsenem komunikovat měla, protože při konfiguraci Yeti a přidání optického parkovacího asistenta se konfigurátor zeptá jestli Columbus nebo Amundsen+. Otázkou je, zda amundsena neinovovali, protože fakt nevím, kam bych kameru zapojil. Druhou věcí je samotná kamera - ideálně místo madla kufru. Citovat
e1. Vloženo 8. Duben 2014 Vloženo 8. Duben 2014 Amundsen+ kameru podporuje, stačí zapojiť a nakódovať. Problém je ale inde. Aby kamera mala nejaký zmysel, je potrebné, aby počas jazdy dopredu bola skrytá. Ak nie je, tak sa zašpiní jej optika a keď budeš chcieť cúvať, budeš vidieť na obrazovke iba jedno veľké hnedé nič. Citovat
Galvi Vloženo 8. Duben 2014 Vloženo 8. Duben 2014 Protože kamery místo osvětlení SPZ se dají koupit za cca 400 kč, ale to je právě ten problém, zda to nebude špinavé... Citovat
e1. Vloženo 8. Duben 2014 Vloženo 8. Duben 2014 Určite bude. A tiež bude každý vedieť, že máš v aute lepšie rádio. Citovat
mira Vloženo 8. Duben 2014 Vloženo 8. Duben 2014 Počkej..a normálně ta kamera je skrytá a když dát zpátečku tak vyjde ven? Citovat
e1. Vloženo 8. Duben 2014 Vloženo 8. Duben 2014 Niektoré autá majú takú z výroby, ale k Fabii takú asi nezoženieš. http://www.youtube.com/watch?v=FGMYcTQ6hWw Citovat
ifkoo1131 Vloženo 8. Duben 2014 Vloženo 8. Duben 2014 Ta "Vysuvacia"sa montuje len vo VW,skodovky maju ako bolo spominane v madle na kufri,cize ako vravi e1 lahko sa zaspinia apre zlodejov typ ze je vo vnutri navigacia. Citovat
kubach Vloženo 9. Duben 2014 Autor Vloženo 9. Duben 2014 jj, vysouvací na rooma asi těžko - to nvm kam by se dalo přidělat. Každopádně tu klasickou v madle, resp. spínače zámku 5.dveří ma nový Yeti ne? Ale asi tu na foru s kamerou na novém Yetim nikdo není, aby se podělil o zkušenosti se špiněním. Jinak se příští týden v úterý přidám k Maltovi a Aspirovi do rodiny chromovaných konečníků na Roomovi Koncovka už je doma 1 Citovat
ASPIRE Vloženo 9. Duben 2014 Vloženo 9. Duben 2014 uvidis jak to da tomu zadku hned jiny vzhled Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.