Únor 15, 201411 r Jo jo ten stolek je moc fajn vecicka akorat kdyz to zustava nekolik dni jen tak sklopene tak to potom udela do sedacky diry (otlaky) od tech zamku pasu.
Duben 5, 201411 r Autor tak naježděno máme cca 9200 km....zatím vše v naprostém pořádku...přikládám foto první jarní důkladné očisty. novinka je od minule asi jen jedna, ale za to poměrně velká (teda aspoň pro mě) - Amundsen+ s BT HF. Je to neskutečně super věc. namontování bylo ok, ale mikrofon, který by měl být ve stropní lampičce je zatím nalepen v prolisu pod radiem. vidět není ale člověk musí mluvit trochu dolů. ale tahat ho sloupkem a stropnicí si moc neumim představit. ikdyž jsem zkoušel odtrhnout boční kryt A sloupku, tak na úplné oddělání nemám dost odvahy . Maxidot ukazuje telefon ale navigaci ne, takže bude potřeba nakodovat. Nikoho v okolí kdo by to zvlád neznám, takže budu muset do servisu. Chci to ale sfouknout dokupy s koncovkou výfuku. s tou ale čakám na foto od ASPIRE až mu to v úterý namontují . BTW vymontovaný swing zůstane pravděpodobně na foru v sekci Vaše Fabia 2
Duben 5, 201411 r Nádhera Amundsen se mi hodně líbí.. Z popisu soudím, že se ti podařilo sehnat verzi Amundsena s vestavěným Bluetooth, jestli to není tajné, kolik tě stál? Jinak A sloupku se neboj, já jej oddělával kvůli natažení kabelu ke stropní lampičce kvůli podsvícení tlačítek.. Stačí zabrat a až vyskočí kovové západky máš vyhráno.. Já začal od vrchu a postupně jsem ho oddělal. EDIT: TADY jde trochu vidět ten sloupek... Ty kovové spony povytáhneš ze sloupku i s tím plastem a pak jej vysuneš směrem nahoru a jde to vytáhnout... Na té fotce mi tam zůstala jedna kovová spona dole, protože mi vypadla z toho plastu.. Ale jde zase nasadit... A když se mrkneš na vrch sloupku, tak je tam díra, kde ta spona drží a pak rozšíření, když ji posuneš i se sloupkem, tak jej vytáhneš.. Upraveno Duben 5, 201411 r od Galvi
Duben 5, 201411 r Autor tajné to určitě není...stál 6000....dokupoval jsem mikrofon a GPS antenu cca za 900... díky za info...seberu odvahu a až bude zas svítit sluníčko aby plasty povolili, tak to zkusim
Duben 5, 201411 r Pekna lestenka. Se pak jeste podivam pres PC pres mobil to neni ono. Jo jo v mem tematu dam pak foto vyfuku, uz se tesim jak to bude vypadat.
Duben 5, 201411 r Autor byl bych teda radši kdyby nepršelo, ale aspon je vidět, že vosk trochu funguje (nějaký sonax)...
Duben 5, 201411 r ahoj..koukám že by jsi potřeboval sem tak něco nakodovat a tak ..napiš klukovi s nickem http://forum.skodahome.cz/user/78913-kokta7/ je snad z HK...
Duben 7, 201411 r Autor no tak jsem se nadech a zabral za sloupek vše dopadlo dobře a po sesazení sloupek lícuje a mikrofon je na svém místě...takže spokojenost
Duben 7, 201411 r Dobra praca tiez som si tim presiel ked dom menil za amundsena+ ale stoji to zato:)
Duben 8, 201411 r Koukám že jsi Pardubičák....já bydlím v Rohoznici,kousek od Lázní Bohdaneč...šlo by se někde sejít a mrknout jak funguje Amundsen?jak je to pak s parkovacíma čidlama vzadu?taky to na amundzenu ukazuje vzdálenost? Míra
Duben 8, 201411 r Autor sejít se a pokecat můžem...to nebude problém. co se týče zobrazení parkováků, tak mi to ukazuje stejně jak na fotce (není z mého auta)
Duben 8, 201411 r Jo to vypadá teda daleko líp jak na swingu, náhodou nevíš jak je to se zpětnou kamerou a Amundsenem?
Duben 8, 201411 r Autor no popravdě nad tím přemýšlí, protože to by byla hodně pockozní vychytávka kamera by s amundsenem komunikovat měla, protože při konfiguraci Yeti a přidání optického parkovacího asistenta se konfigurátor zeptá jestli Columbus nebo Amundsen+. Otázkou je, zda amundsena neinovovali, protože fakt nevím, kam bych kameru zapojil. Druhou věcí je samotná kamera - ideálně místo madla kufru.
Duben 8, 201411 r Amundsen+ kameru podporuje, stačí zapojiť a nakódovať. Problém je ale inde. Aby kamera mala nejaký zmysel, je potrebné, aby počas jazdy dopredu bola skrytá. Ak nie je, tak sa zašpiní jej optika a keď budeš chcieť cúvať, budeš vidieť na obrazovke iba jedno veľké hnedé nič.
Duben 8, 201411 r Protože kamery místo osvětlení SPZ se dají koupit za cca 400 kč, ale to je právě ten problém, zda to nebude špinavé...
Duben 8, 201411 r Niektoré autá majú takú z výroby, ale k Fabii takú asi nezoženieš. http://www.youtube.com/watch?v=FGMYcTQ6hWw
Duben 8, 201411 r Ta "Vysuvacia"sa montuje len vo VW,skodovky maju ako bolo spominane v madle na kufri,cize ako vravi e1 lahko sa zaspinia apre zlodejov typ ze je vo vnutri navigacia.
Duben 9, 201411 r Autor jj, vysouvací na rooma asi těžko - to nvm kam by se dalo přidělat. Každopádně tu klasickou v madle, resp. spínače zámku 5.dveří ma nový Yeti ne? Ale asi tu na foru s kamerou na novém Yetim nikdo není, aby se podělil o zkušenosti se špiněním. Jinak se příští týden v úterý přidám k Maltovi a Aspirovi do rodiny chromovaných konečníků na Roomovi Koncovka už je doma
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.