Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...
Vloženo

tak naježděno máme cca 9200 km....zatím vše v naprostém pořádku...přikládám foto první jarní důkladné očisty. novinka je od minule asi jen jedna, ale za to poměrně velká (teda aspoň  pro mě) - Amundsen+ s BT HF. Je to neskutečně super věc. namontování bylo ok, ale mikrofon, který by měl být ve stropní lampičce je zatím nalepen v prolisu pod radiem. vidět není ale člověk musí mluvit trochu dolů. ale tahat ho sloupkem a stropnicí si moc neumim představit. ikdyž jsem zkoušel odtrhnout boční kryt A sloupku, tak na úplné oddělání nemám dost odvahy :D. Maxidot ukazuje telefon ale navigaci ne, takže bude potřeba nakodovat. Nikoho v okolí kdo by to zvlád neznám, takže budu muset do servisu. Chci to ale sfouknout dokupy s koncovkou výfuku. s tou ale čakám na foto od ASPIRE až mu to v úterý namontují :)

BTW vymontovaný swing zůstane pravděpodobně na foru v sekci Vaše Fabia 2 :)

post-83821-0-17211600-1396681099_thumb.j

post-83821-0-50583800-1396681108_thumb.j

post-83821-0-26041600-1396681112_thumb.j

post-83821-0-83600700-1396681126_thumb.j

post-83821-0-93282500-1396681133_thumb.j

post-83821-0-65636700-1396681141_thumb.j

Vloženo (editace)

Nádhera  :kol-47: Amundsen se mi hodně líbí.. Z popisu soudím, že se ti podařilo sehnat verzi Amundsena s vestavěným Bluetooth, jestli to není tajné, kolik tě stál?

Jinak A sloupku se neboj, já jej oddělával kvůli natažení kabelu ke stropní lampičce kvůli podsvícení tlačítek.. Stačí zabrat a až vyskočí kovové západky máš vyhráno.. Já začal od vrchu a postupně jsem ho oddělal. :kol-28:

EDIT: TADY jde trochu vidět ten sloupek... Ty kovové spony povytáhneš ze sloupku i s tím plastem a pak jej vysuneš směrem nahoru a jde to vytáhnout... Na té fotce mi tam zůstala jedna kovová spona dole, protože mi vypadla z toho plastu.. Ale jde zase nasadit... A když se mrkneš na vrch sloupku, tak je tam díra, kde ta spona drží a pak rozšíření, když ji posuneš i se sloupkem, tak jej vytáhneš..

Editováno: , autor: Galvi
Vloženo

tajné to určitě není...stál 6000....dokupoval jsem mikrofon a GPS antenu cca za 900...

díky za info...seberu odvahu a až bude zas svítit sluníčko aby plasty povolili, tak to zkusim :)

Vloženo

no tak jsem se nadech a zabral za sloupek :D vše dopadlo dobře a po sesazení sloupek lícuje a mikrofon je na svém místě...takže spokojenost

post-83821-0-73956900-1396894321_thumb.j

Vloženo

Koukám že jsi Pardubičák....já bydlím v Rohoznici,kousek od Lázní Bohdaneč...šlo by se někde sejít a mrknout jak funguje Amundsen?jak je to pak s parkovacíma čidlama vzadu?taky to na amundzenu ukazuje vzdálenost?

Míra

Vloženo

sejít se a pokecat můžem...to nebude problém. co se týče zobrazení parkováků, tak mi to ukazuje stejně jak na fotce (není z mého auta)

post-83821-0-25692300-1396944384_thumb.j

Vloženo

no popravdě nad tím přemýšlí, protože to by byla hodně pockozní vychytávka :D kamera by s amundsenem komunikovat měla, protože při konfiguraci Yeti a přidání optického parkovacího asistenta se konfigurátor zeptá jestli Columbus nebo Amundsen+. Otázkou je, zda amundsena neinovovali, protože fakt nevím, kam bych kameru zapojil. Druhou věcí je samotná kamera - ideálně místo madla kufru.

post-83821-0-50735100-1396953654_thumb.j

Vloženo

Amundsen+ kameru podporuje, stačí zapojiť a nakódovať. Problém je ale inde. Aby kamera mala nejaký zmysel, je potrebné, aby počas jazdy dopredu bola skrytá. Ak nie je, tak sa zašpiní jej optika a keď budeš chcieť cúvať, budeš vidieť na obrazovke iba jedno veľké hnedé nič. :D

Vloženo

:kol-47: jj, vysouvací na rooma asi těžko - to nvm kam by se dalo přidělat. Každopádně tu klasickou v madle, resp. spínače zámku 5.dveří ma nový Yeti ne? Ale asi tu na foru s kamerou na novém Yetim nikdo není, aby se podělil o zkušenosti se špiněním.

Jinak se příští týden v úterý přidám k Maltovi a Aspirovi do rodiny chromovaných konečníků na Roomovi  Koncovka už je doma :)

post-83821-0-09849300-1397020411_thumb.j

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...