Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Na horni hrane vika zevnitr, na kazde strane jsou 2 trojuhelnikove plisky. 1 vrchol drzi plynovou vzperu a dalsi jsou sroubkami prisroubovane ke karoserii. A prave 1 z tech dvou sroubku se povoloval. Projevovalo se to lupanim pri zavirani vika - ten plisek se hybal a ten pohyb delal to lupani a drel o karoserii. Cim to mohlo byt zpusobene netusim...tak uzivej letnich jiznich cech a vejletu ss rumcajsem. ;)

120km? to se servis projížděl teda slušně...jeli někam na výlet, ne? :D

• Autor

no bylo hezky, tak kdo ví, jestli nejeli na koupačku na Seč. V tomhle případě by se hodila kamerka... :(

tak jestli ti měnili palivový čerpadlo, tak třeba různě zkoušeli, aby se problém neopakoval...ale je fakt, že 120km už je dost :)

prosim ta ake je cislo dielu tej koncovky vyfuku?

• Autor

Je to FDC779001

díky moc!!!

• 2 týdny později...

Na horni hrane vika zevnitr, na kazde strane jsou 2 trojuhelnikove plisky. 1 vrchol drzi plynovou vzperu a dalsi jsou sroubkami prisroubovane ke karoserii. A prave 1 z tech dvou sroubku se povoloval. Projevovalo se to lupanim pri zavirani vika - ten plisek se hybal a ten pohyb delal to lupani a drel o karoserii. Cim to mohlo byt zpusobene netusim...tak uzivej letnich jiznich cech a vejletu ss rumcajsem. ;)

Dělá mě to taky, dneska jsem to utahoval snad po pátý co auto mám. Za chvíli jdu na olej, takže jim to v servisu řeknu. Navíc mě při zapnutí a rozjezdu hučí klimatizace, takže toho bude víc [emoji1]
  • 2 týdny později...
  • Autor

Tak dneska mi přišel balíček. Síť pod plato. Koukal jsem, že to mají ve škodovce na eshopu v "akci" za cca 700,-. Na šel jsem to na sbazaru za 340,- s poštou. Nezbytnost to určitě není ale mám z toho radost. Vrchní část je z takového příjemného materiálu, něco jako neopren.

post-83821-0-26963300-1407858331_thumb.j

post-83821-0-39307900-1407858337_thumb.j

Tak tohle jsem taky videl na bazosu a silne o tom uvazoval, ale to ale bylo to navleceni a ten vrch jak to tam je a to se mi prave nepozdavalo jak to bude vypadat. Dik ze si to vyfotil jsem to prave nikde nevidel. No a vysledek spodek :kol-47:  a vrch :kol-26:  .

kubach: Měl bych na tebe otázku, chtěl bych také dodělat Amundsena+ s Bluetooth, ale ted nevím jaký koupit mikrofon, nebo spíš s jakou kabeláží, nemáš někde odkaz nebo fotku toho co si kupoval ty?

Nejsem si jist, zda koupit TOTO, nebo TOTO případně TOHLE....? Je to všechno s různými konektory a ja jsem z toho už blbej... Nebo jestli si to kupoval někde u nás, tak bych to koupil stejně, ať mám něco co pujde... Díky 

• Autor

Galvi: promiň za pozdní odpověď, včera jsme se vrátili z dovolené. Ten mikrofon jsem kupoval na tomto odkazu a spokojenost. cena je srovnatelná s těmi v odkazech na ebay. 

Nevadí, díky moc  :kol-47:

• 4 měsíce později...
  • Autor

Ahoj všem! Koukám, že skoro půl roku jsem nic nenapsal, ale nic zvláštního se nedělo. Roomi jezdí skvěle, takže spokojenost. V prosinci jsme absolvovali garančku po dvou letech. Byl jsem opět v Pcích u Bartha a stálo mě to přes 4500,-. Na Štědrý den mi někdo u Globusu (ač parkuju vždycky tak, abych okolo sebe nikoho neměl) udělal důlek do dveří. Je to celkem vysoko a lak vydržel. Nevím čím to mohlo být. Taky bych se chtěl pochlubit - 30.12. v 5:02 se mi narodil syn. Kombinézku na léto už má připravenou ;) Kočár a vajíčko muselo být samozřejmě v barvě auta :). Taky jsem koupil podložku pod autosedačku/isofix základnu a gumový koberec do kufru - kvůli převozu kočáru. 

post-83821-0-69502600-1420819543_thumb.j

post-83821-0-06499700-1420819544_thumb.j

post-83821-0-47089100-1420819544_thumb.j

post-83821-0-79531100-1420819544_thumb.j

post-83821-0-19882300-1420819545_thumb.j

post-83821-0-62658900-1420819545_thumb.j

post-83821-0-95555000-1420819545_thumb.j

tak prvně gratulace k synovi :) a hlavně at je zdravý...

tu podložku pod autosedačku chci taky koupit, líbí se mi...a koukám že máš overal pro malýho, my mu koupili zatím jen malý ponožtičky 4x4 :D

A jsem rád že nejsem jediný kdo vybírá kočár dle barvy auta, naše bude zeleno černý :D

Gratukuju tatko , ja cekam mladeho do mesice :) uz nafasoval odrazedlo :D

• Autor

Díky,četl jsem ze by čekáte v únoru. Tak přeji ať jde vše hladce. Overal byl dárek od strejdy z boleslavi :-) je dost velký takže počítám že v něm už bude běhat nebo minimálně lézt :-)

• Autor

Super se to rozrůstá....:-) jen tak dál :-)

a spokojenost s Barthem? mám ted chut to hodit jinam na servis, no uvidíme...

• Autor

No já nvm. Nikde jinde jsem zatím nebyl takže nemám srovnání. Cena za garancku není lidová ale počítal jsem s ní. Chci do dvou let auto prodávat a chci mít vyplněnou servisku z autorizaku. Zároveň chci a z auto při prodeji nejen vypadalo ale aby bylo jako nový.o to víc mě mrzí ten důlek. Ale u loudy to údajně umí metodou PDR tak to vyzjistim a dám to tam.

Gratulácia k synčekovi! Nech je najmä zdravý! to ostatne si pri troche štastia buď kúpi alebo ukradne :D :D . Inak aj mne niekto v tom vianočnom ošiale na podobnom mieste na vodičových dverách urobil "dúlek" . :/ 

• Autor

Tak jsem se snažil zjistit, jak to je s tím PDR. Ptal jsem se v Pardubicích u Bartha - tam mi řekli, že to neumí a odkázali mě na Bartha v Hradci. Tam mi zas řekli, že z fotky nevědí, jestli by to šlo, že tam může být výztuha dveří ale kdyby to šlo tak za cca 2500,-. Kdyby se to dělalo "standardní" technologií, bylo by to cca 4 000,-. 

Tak jsem to zkusil mimo autorizák a na mail s fotkou mi byla poslána nabídka že to metodou PDR půjde za 500,-. Jak napsali, tak se i stalo a auto je zase jako nové.

Ještě přidávám foto, jak jezdí moji kluci vzadu.

post-83821-0-81775000-1421764347_thumb.j

post-83821-0-14143500-1421764358_thumb.j

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.