Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Na horni hrane vika zevnitr, na kazde strane jsou 2 trojuhelnikove plisky. 1 vrchol drzi plynovou vzperu a dalsi jsou sroubkami prisroubovane ke karoserii. A prave 1 z tech dvou sroubku se povoloval. Projevovalo se to lupanim pri zavirani vika - ten plisek se hybal a ten pohyb delal to lupani a drel o karoserii. Cim to mohlo byt zpusobene netusim...tak uzivej letnich jiznich cech a vejletu ss rumcajsem. ;)

• o 2 týdny později...
Vloženo

Na horni hrane vika zevnitr, na kazde strane jsou 2 trojuhelnikove plisky. 1 vrchol drzi plynovou vzperu a dalsi jsou sroubkami prisroubovane ke karoserii. A prave 1 z tech dvou sroubku se povoloval. Projevovalo se to lupanim pri zavirani vika - ten plisek se hybal a ten pohyb delal to lupani a drel o karoserii. Cim to mohlo byt zpusobene netusim...tak uzivej letnich jiznich cech a vejletu ss rumcajsem. ;)

Dělá mě to taky, dneska jsem to utahoval snad po pátý co auto mám. Za chvíli jdu na olej, takže jim to v servisu řeknu. Navíc mě při zapnutí a rozjezdu hučí klimatizace, takže toho bude víc [emoji1]
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Tak dneska mi přišel balíček. Síť pod plato. Koukal jsem, že to mají ve škodovce na eshopu v "akci" za cca 700,-. Na šel jsem to na sbazaru za 340,- s poštou. Nezbytnost to určitě není ale mám z toho radost. Vrchní část je z takového příjemného materiálu, něco jako neopren.

post-83821-0-26963300-1407858331_thumb.j

post-83821-0-39307900-1407858337_thumb.j

Vloženo

Tak tohle jsem taky videl na bazosu a silne o tom uvazoval, ale to ale bylo to navleceni a ten vrch jak to tam je a to se mi prave nepozdavalo jak to bude vypadat. Dik ze si to vyfotil jsem to prave nikde nevidel. No a vysledek spodek :kol-47:  a vrch :kol-26:  .

Vloženo

kubach: Měl bych na tebe otázku, chtěl bych také dodělat Amundsena+ s Bluetooth, ale ted nevím jaký koupit mikrofon, nebo spíš s jakou kabeláží, nemáš někde odkaz nebo fotku toho co si kupoval ty?

Nejsem si jist, zda koupit TOTO, nebo TOTO případně TOHLE....? Je to všechno s různými konektory a ja jsem z toho už blbej... Nebo jestli si to kupoval někde u nás, tak bych to koupil stejně, ať mám něco co pujde... Díky 

Vloženo

Galvi: promiň za pozdní odpověď, včera jsme se vrátili z dovolené. Ten mikrofon jsem kupoval na tomto odkazu a spokojenost. cena je srovnatelná s těmi v odkazech na ebay. 

• o 4 měsíce později...
Vloženo

Ahoj všem! Koukám, že skoro půl roku jsem nic nenapsal, ale nic zvláštního se nedělo. Roomi jezdí skvěle, takže spokojenost. V prosinci jsme absolvovali garančku po dvou letech. Byl jsem opět v Pcích u Bartha a stálo mě to přes 4500,-. Na Štědrý den mi někdo u Globusu (ač parkuju vždycky tak, abych okolo sebe nikoho neměl) udělal důlek do dveří. Je to celkem vysoko a lak vydržel. Nevím čím to mohlo být. Taky bych se chtěl pochlubit - 30.12. v 5:02 se mi narodil syn. Kombinézku na léto už má připravenou ;) Kočár a vajíčko muselo být samozřejmě v barvě auta :). Taky jsem koupil podložku pod autosedačku/isofix základnu a gumový koberec do kufru - kvůli převozu kočáru. 

post-83821-0-69502600-1420819543_thumb.j

post-83821-0-06499700-1420819544_thumb.j

post-83821-0-47089100-1420819544_thumb.j

post-83821-0-79531100-1420819544_thumb.j

post-83821-0-19882300-1420819545_thumb.j

post-83821-0-62658900-1420819545_thumb.j

post-83821-0-95555000-1420819545_thumb.j

Vloženo

tak prvně gratulace k synovi :) a hlavně at je zdravý...

tu podložku pod autosedačku chci taky koupit, líbí se mi...a koukám že máš overal pro malýho, my mu koupili zatím jen malý ponožtičky 4x4 :D

A jsem rád že nejsem jediný kdo vybírá kočár dle barvy auta, naše bude zeleno černý :D

Vloženo

Díky,četl jsem ze by čekáte v únoru. Tak přeji ať jde vše hladce. Overal byl dárek od strejdy z boleslavi :-) je dost velký takže počítám že v něm už bude běhat nebo minimálně lézt :-)

Vloženo

No já nvm. Nikde jinde jsem zatím nebyl takže nemám srovnání. Cena za garancku není lidová ale počítal jsem s ní. Chci do dvou let auto prodávat a chci mít vyplněnou servisku z autorizaku. Zároveň chci a z auto při prodeji nejen vypadalo ale aby bylo jako nový.o to víc mě mrzí ten důlek. Ale u loudy to údajně umí metodou PDR tak to vyzjistim a dám to tam.

Vloženo

Gratulácia k synčekovi! Nech je najmä zdravý! to ostatne si pri troche štastia buď kúpi alebo ukradne :D :D . Inak aj mne niekto v tom vianočnom ošiale na podobnom mieste na vodičových dverách urobil "dúlek" . :/ 

Vloženo

Tak jsem se snažil zjistit, jak to je s tím PDR. Ptal jsem se v Pardubicích u Bartha - tam mi řekli, že to neumí a odkázali mě na Bartha v Hradci. Tam mi zas řekli, že z fotky nevědí, jestli by to šlo, že tam může být výztuha dveří ale kdyby to šlo tak za cca 2500,-. Kdyby se to dělalo "standardní" technologií, bylo by to cca 4 000,-. 

Tak jsem to zkusil mimo autorizák a na mail s fotkou mi byla poslána nabídka že to metodou PDR půjde za 500,-. Jak napsali, tak se i stalo a auto je zase jako nové.

Ještě přidávám foto, jak jezdí moji kluci vzadu.

post-83821-0-81775000-1421764347_thumb.j

post-83821-0-14143500-1421764358_thumb.j

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...