libero Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 videl som to oblepené aj lepiacou páskou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 V kolika km měníte v průměru tlumiče?Na vnitřní straně gum mám zuby,na předku,ale nevím zda nebyly před zimou na zadku.U předních jsem to nikdy neměl jen u zadních.Budu muset nechat tlumiče otestovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 na 90% boli predtým na zadnej náprave ...gumy pri prezúvaní neoznačuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fundy Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 V kolika km měníte v průměru tlumiče?Na vnitřní straně gum mám zuby,na předku,ale nevím zda nebyly před zimou na zadku.U předních jsem to nikdy neměl jen u zadních.Budu muset nechat tlumiče otestovat. OII FL 1,9TDi PD 77kW, mod.2010 Som čerstvo po výmene zadných tlmčov a dorazov po 87.600km. (dal som tam Bilstein) Dorazy boli na blato - úplne sprachnivené, tlmiče v podstate tiež (po 4,5r prevádzky, 80% mesto). Meniť tlmiče po 200.000 a aj viac km, mi po mojej skúsenosti príde ako totálna blbosť - tie tlmiče musia byť totálna blatovka! (iba ak by jazdil iba a len po dokonalej diaľnici, bez výtlkov a pod.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 29. Červen 2014 Sdílet Vloženo 29. Červen 2014 Nech si udělat geometrii z.nápravy octII na to dost trpí a zuby na vnitřní straně jsou výsledek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 Zjistil jsem, ze mam taky ty dorazy rozpadle. Na jedne strane uz i spadla prachovka. Potrebuju, aby mi nekdo poradil, co presne mam koupit. Vidim nejake 3 verze, navic stare a nove provedeni. No vubec netusim, ktere je to prave. Mam Octavii II 1.9 TDI Combi MR06. Idealne bych chtel objednavat z cc-autodily a asi bude potreba vymenit i nejake ty krouzky, ktere drzi prachovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 1K0 511 353 P → doraz 1K0 513 167 → krúžok opěrný 1K0 513 425 → krytka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 Super, diky moc! Takze 133 mm starsi provedeni. Mohl bych se zeptat jeste na tlumice a pruziny? Predpokladam, ze tlumice jsou 1K0 513 029 ER. A pruziny 1K0 511 115 BL. Ted je sice menit pravdepodobne nebudu, ale nekdy se to urcite bude hodit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 tlmič → 1K0 513 029 ER pružina → 1K0 511 115 BG (farebné označenie → biela a oranžová bodka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 Diky! Nakonec jsem objednal i ty tlumice, sehnal jsem je za peknou cenu. Na pruziny kaslu. Auto ma najeto 205 tkm a pochybuju, ze tlumice byly nekdy meneny. Navic se mi zda, ze od zadni napravy jde na nerovnostech celkem hluk (v porovnani s predni). Snad se to zlepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 Tak tlumice jsou na aute. Vymena probehla bez problemu. S tim, ze mam jeste origo tlumice, jsem se pletl. Predchozi majitel je evidentne vymenil za Kayaba Excel-G (nepredpokladam, ze Skodovka osazovala tlumice Kayaba). Nevim, jak dlouho tam byly, ale levy uz tekl a na jeho chodu bylo poznat, ze tam uz nejaky olej chybi. Pokud se nepletu, tak Kayaba dela tvrdsi tlumice nez jsou originaly. To vysvetluje, proc se mi zdala zadni naprava na nerovnostech o poznani mene komfortni nez predni (tam jsou tlumice originalni). Auto jsem zatim neprojel, tak nemuzu hodnotit. Brzy napisu, jake z toho mam pocity... (Jinak pruziny mam original, takze bila a oranzova tecka. Ty predchozi majitel nemenil...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Dnes jsem to projel a nejake zlepseni urcite nastalo, ale nic dramatickeho. Na spatnych cestach mi prijde, ze zadek pri ostrejsi jizde mene plave. Jinak zadna velka zmena. Mozna by se i dalo rict, ze vymena byla temer zbytecna, ale nez to za rok rozdelavat znova (kdyz jeden tlumic stejne uplne netesnil)... Treba se tyto poznatky budou nekomu hodit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 3. Září 2014 Sdílet Vloženo 3. Září 2014 Tak nastal problem (nevim, jestli az po vymene tlumicu). Pri jizde pres dlazbu (kocici hlavy) se od nekud z podvozku ozyva drnceni. V aute to neni temer vubec slyset, proto jsem na to prisel az ted. S otevrenym okenkem je to ale slyset dost. Zda se mi, ze to jde od zadni napravy. Muze to mit souvislost s vymenou zadnich tlumicu? Nevite nekdo, co by to mohlo delat? Myslel jsem si, ze by to mohly delat zadni brzdy, ale drnci to i se zatazenou rucni brzdou. Na rampe jsem zkousel vsechno mozne, ale vse se mi zda byt v poradku. Vim, ze je to tezke takto urcit, ale treba se s tim nekdo setkal. Nahrane to bohuzel nemam a driv nez o vikendu to ani nenahraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 Tak pokracovani problemu tady. Nakonec to nejde od zadni na pravy, ale od predni. A pri brzdeni je klid (rucni brzdou ale brzdit nestaci, takze asi predni brzdy). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schavi Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 (editace) Mi to dělal krycí plech kotouče..Zavadil jsem o něj při sundávání kola a už to bylo. Byl to taková plechový drnčivý zvuk...vyhnul jsem ho pak směrem k motoru (stačilo jen trochu) a byl klid. Editováno: 11. Září 2014, autor: Schavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Taky me to napadlo, ale kryci plechy jsou od kotoucu daleko. To ti drncil primo o kotouc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 Pánové, prosím vás, kdo jste měnil dorazy, co vše jste při tom měnili? Objednal sem dorazy, prachovky (už jsou taky KO), opěrný kroužky, matice a krytky (taková ta miska ). Co ložiska, v jakým jste je měli stavu a po kolika km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 máš všetko ... ...ložiska v kolesách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 (editace) Nene, myslím ložisko tlumiče viz foto O víkendu se na to snad dostanu, ještě před zimou to vypadalo že to do jara vydrží, ale je to třeba udělat už teď. Editováno: 2. Únor 2015, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 to som ešte v živote nemenil,ani pozíciu 3 ...doposiaľ nebolo treba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 V tom případě jedině dobře a mám vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Ja menil jen 2, 10, 14 a vsechno je v pohode. To lozisko tlumice vubec neni lozisko (jako u predniho tlumice). Pochybuju, ze by se s tim mohlo nekdy neco stat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 (editace) Chalani tak co je dobre vsetko vymenit, ked uz to bude rozobrate? Tiez mam uz chyteny doraz na jednej strane, tak si to chcem uz vsetko dopredu objednat. Cize objednat 2, 10 a 14? Niekde som pocul, ze je dobre dat pri montazi uz aj nove sroby (12)...treba? Inak pozicia 10 nema ziadne cislo, podla coho ste objednavali? Dik Editováno: 4. Únor 2015, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 (editace) Toto jsem objednaval ja. Jsou tam i originalni cisla. Jestli to mas stejne nevim. Srouby 12 jsem nove nedaval, ale rovnou jsem menil tlumice, jeden trochu slzel. 2 - http://www.cc-autodily.cz/pruzina-pridav-zadni-2 10 - http://www.cc-autodily.cz/krouzek-oper-zad-tlum 14 - http://www.cc-autodily.cz/kryt-zad-tlumice tlumic - http://www.cc-autodily.cz/tlumic-zadni-5 Ale ten obrazek, ktery jsi prilozil, se mi nezobrazuje, takze ti mozna neodpovidam na vse... Holt jsem v praci, tak je to slozitejsi. Internet Access Denied Internetaddress: http://abload.de/image.php?img=beznzvuf7c4o.png Category: Mixed Content/Potentially Adult;File Storage/Sharing Editováno: 4. Únor 2015, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.