Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,
protoze jsem si minuly post asi nepostnul (nebo mi ho nekdo smazal?), davam znovu.
Pri pouzivani klimatizace mi neco vrci. Nejvice je to poznat po vypnuti motoru a vrci to jako traktor. Muj dojem je, ze je to ventilator na chladici ale nejsem si jistej. Mohl by se takto projevovat i kompresor? Take mam problem chladit interier na 22°, klima bezi na plno, na 23° je to v poradu. Poradi nekdo na co se podivat?

Klimatizace je v kvetnu naplnena.

Kompresor při vypnutém motoru nejde.

Na 22°C jede na plno než se sníží teplota interiéru, pak zase pojede už jen na udržení teploty.

• Autor

Takze je to vetrak na chladici?

A co se podívat pod kapotu po vypnutí motoru,jestli se ventilátor točí?

• Autor

To sem samozrejmne zkousel, a ventilator se toci. Taky kdyz se zapne "Econ" tak se tocit prestane a kdyz ze vypne tak se za chvili zase toci.

Jenze rad bych mel treba jeste dalsi nazor od nekoho, kdo to treba resil, protoze jit a koupit dil za 3000,- protoze na nej mam podezreni se mi nechce.

Tak od poslechu musíš poznat, jestli ti hučí ventilátor ( třeba ložiska na něm ) nebo něco jiného. Vem si k tomu druhou osobu a hledej, odkud se zvuk line. 

• Autor

Tak je to ventilator, kdyz se zastavi a podrzi se, tak je ticho.

Muzete nekdo potvrdit, ze do 1.6 FSI je to tento dil 1K0121207J ?

A co že to má být za díl s tím číslem? Ventilátory na OII mají totiž všechny číslo 1K0 959 455,liší se (kromě jiného),pouze indexem za tímto číslem.

Aha,tak toto jsem v Etce nenašel. Těch druhů ventilátorů je tam vícero. Chtělo by to vyhledat podle VINu,nebo někoho,kdo se v tomto dobře orientuje.

• Autor

OK, diky. Poptam se v sekci ETKA.

ale tam stretneš znova Pawouka  :kol-28:  ...

No nevím,kolego. Podle VINu mě to nefachá. :kol-32:  Musel bys mě jedině dát nějakou nápovědu. :kol-28:

viem,že ti to podľa VIN nejde,ale myslel som to tak,že ak dá dotaz do sekcie ETKA (akože už aj dal),tak zasa bude výsledok ako tu...čiže podľa VIN len v ŠA ;)

• Autor

Muzete mi nekdo rict, ktery z nich tam patri:

1K0959555P

1K0959555CN

Podle katalogu patri oba na 1.6 85KW, ale nevim jestli tam ma byt 60W nebo 220W.

• Autor

Tak nakonec je tam 1K0959455DM(EF), takze to bude muset vydrzet dokud se to nerozpadne uplne...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.