LiveBomb Vloženo 16. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2013 Ahoj,protoze jsem si minuly post asi nepostnul (nebo mi ho nekdo smazal?), davam znovu.Pri pouzivani klimatizace mi neco vrci. Nejvice je to poznat po vypnuti motoru a vrci to jako traktor. Muj dojem je, ze je to ventilator na chladici ale nejsem si jistej. Mohl by se takto projevovat i kompresor? Take mam problem chladit interier na 22°, klima bezi na plno, na 23° je to v poradu. Poradi nekdo na co se podivat?Klimatizace je v kvetnu naplnena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 16. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2013 Kompresor při vypnutém motoru nejde. Na 22°C jede na plno než se sníží teplota interiéru, pak zase pojede už jen na udržení teploty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 16. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2013 Takze je to vetrak na chladici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2013 A co se podívat pod kapotu po vypnutí motoru,jestli se ventilátor točí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 17. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 To sem samozrejmne zkousel, a ventilator se toci. Taky kdyz se zapne "Econ" tak se tocit prestane a kdyz ze vypne tak se za chvili zase toci. Jenze rad bych mel treba jeste dalsi nazor od nekoho, kdo to treba resil, protoze jit a koupit dil za 3000,- protoze na nej mam podezreni se mi nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 17. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 Tak od poslechu musíš poznat, jestli ti hučí ventilátor ( třeba ložiska na něm ) nebo něco jiného. Vem si k tomu druhou osobu a hledej, odkud se zvuk line. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 17. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 Tak je to ventilator, kdyz se zastavi a podrzi se, tak je ticho. Muzete nekdo potvrdit, ze do 1.6 FSI je to tento dil 1K0121207J ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 A co že to má být za díl s tím číslem? Ventilátory na OII mají totiž všechny číslo 1K0 959 455,liší se (kromě jiného),pouze indexem za tímto číslem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 17. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 (editace) Ja to nasel jako komplet saharu s 360 a 290 mm ventilatorem. http://www.nahradnidily1.cz/autodily/sahara-chladice-kompletni-42-13-570/61357562/?a=zobrazitvyskyt#zarazeni Editováno: 17. Červenec 2013, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 Aha,tak toto jsem v Etce nenašel. Těch druhů ventilátorů je tam vícero. Chtělo by to vyhledat podle VINu,nebo někoho,kdo se v tomto dobře orientuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 17. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 OK, diky. Poptam se v sekci ETKA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 ale tam stretneš znova Pawouka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 No nevím,kolego. Podle VINu mě to nefachá. Musel bys mě jedině dát nějakou nápovědu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 viem,že ti to podľa VIN nejde,ale myslel som to tak,že ak dá dotaz do sekcie ETKA (akože už aj dal),tak zasa bude výsledok ako tu...čiže podľa VIN len v ŠA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 18. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 Muzete mi nekdo rict, ktery z nich tam patri: 1K0959555P 1K0959555CN Podle katalogu patri oba na 1.6 85KW, ale nevim jestli tam ma byt 60W nebo 220W. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 19. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 Tak nakonec je tam 1K0959455DM(EF), takze to bude muset vydrzet dokud se to nerozpadne uplne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.