kokta7 Vloženo 17. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 vag normálně ti zobrazí hodnoty, ale musíš vědět co číst, bavili jsme se o tom s Kubou.. při čipu měli taky zaply VAG a notas u spolujezdce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 Tak tak. Maže jen kontrolku emisí. Ostatní koukni: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 stringo rikaji to pomerne jasne v tom videu - jedine co s nim jde mazat jsou chyby motoru, na jine jednotky se tato diagnostika nepripoji motosman: jo ta chyba je dobre, motory to umi dobre, tam to neni problem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 Jo jo, to jsem pochopil, proto se ptám na další řešení - co umí to, co potřebuji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 bohuzel jen hex-can kabl, takze bud klon z ciny a modlit se ze bude fungovat a nebo origo za 6000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 Mno... já mam strach abych pak něco nepodělal, je těžké se s tím naučit nějaké základní věci? Koukal jsem že se dají koupit použité za slušné peníze, ale nějak pořád nevim, jestli bych to zvládnul ovládat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 no to jde o to co povazujes za zakladni veci - mazani chyb neni tekze, ale treba kodovani uz je slozitejsi. pouzite kabely ono zalezi, pokud to je origo tak to vetsinou nedostanes pod 4500. takove co najdes na webu za 1500 apod tak jsou klony a tam je trochu riziko, jak s tim nakladas, jestli se ti nevymaze kod kabelu a pak musis nechavat kabel za draho opravit... a dalsi vec je dobre se zamyslet nad tim jak casto kontrolujes nebo mazes chyby a jestli se to opravdu vyplati... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 Je fakt, že na svém autě už mám tak nějak nakodováno asi vše co jde a zbytek mi uděláš až seženu tu navi, ta co jsem měl vyhlídnutou, tak chtěl chlápek peníze předem na účet, tak jsem mu řekl že děkuju... Čekám až se ukáže nějaká v západních a středních Čechách abych mohl pro ni zajet osobně... No a pak už to bude snad všechno, takže na to asi kašlu... Holt když pak někdy odpojim bag, tak zajedu do servisu a necham to za 300,- smazat no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 a nebo najdes nekoho ve svem okoli kdo ten kabel ma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 Nejblíže o kom vím jsi ty Ozi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 tak to je kousek ne? praha prece neni tak daleko, nejaka ta stovecka u naftaka neni ani poznat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 Ale najít si čas je už horší, navíc nemám dálniční známku, takže bych musel po prdelkach, ale snad to nebudu zase potřebovat tak často Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 tak kdyby jednou za tri mesice, tak dvakrat za rok to das na srazu a pak to jsou dva vylety s rodinou do zoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 Tak by to taky šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 (editace) nechtěl bych asi tsi jak to vidím z praxe od někoho.. všichni ze štamgastu máte ještě houby nalítáno, uvidíme za pár let.... hold mě koncern zklamal... http://goo.gl/kP6Xf více : 4 - vymena rozvodu a vseho kolem ... vyreseno Editováno: 19. Červenec 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 za par let doufam budu mit svoje auto na srazy a vozit se budu firemnim ropakem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 Hlavně se z TSI nestresovat -buď bude dobrý,nebo ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 Nebude někdo od pondělka v tejdnu na Šumavě? Budu se tam vyskytovat, tak jen kdyby přeci jen někdo ze štamgastů, tak se můžeme "srazit" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 jestli budeš mít firemní auto, tak bych ihned auto prodal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 Clint: zalezi na tom kam presne na sumavu jedes a kudy kokta7: to fakt ne, bez sveho auta je to na spatne, kdyz se neco stane, to uz mam jednou za sebou a znovu tu chybu nechci opakovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 nevím nechat stát auto ještě k tomu na long, tak to je čistá sebevražda jak v bazarech ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 TSI je spolehlivá mašinka proti továrnímu pokusu o LPG, umíráme jeden za druhým, Jedu měnit druhý multiventil na LPG ( 40 000 km) a jeden stihl za 50 000 km vyměnit troje vstřikovače plynu.... tak si nestěžujte :-), garážník přestavbu na LPG zvládá lépe než koncern 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 Btw, a co koncern vlastně dnes zvládá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 pawouk: naprosta pravda kokta7: ja nepsal, ze auto bude spat, ale ze by pak bylo predevseim na srazy a tim padem by bylo i vice prostoru na upravy a hlavne na to si tu karu poradne uzit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 (editace) no zvládá třeba reklamy, ubrali jsme 30kg na novém modelu, všichni z toho udělaný jak nevím co, to je super že zase někde ukradli matroš hold asi už nebudou doby, že s autem najedete bez větších investic 300000km...co se mě hodně líbí, je cenovka u RS octavie, to mě fakt mile překvapili.... Určitě změna k lepšímu, když ubrali matroš řetězů (u mercedesu řetěz přežije auto) a dali tam konečně řemeny, který snad vydrží více, otázka jak je kvalitní mechanismus.... každopádně když se občas rozjíždím na jedničku, tak mě ten chrochták divně chrochtá, fakt nechápu proč, olej mám... asi nahraji na kameru a nechám jim to tam ať se v tom vrtaj do haleluja.... každopádně, alespon to neumíra jak francouzský mrdky... trošku zkušeností s francouzema: citroen berlingo 2007: vytáhne kolega klíček ze zapalování, auto prostě nechcíplo,(auto bylo v 2 leté záruce) tachometr ukazuje 1/4 nádrže, ovšem v autě nebylo nic, při předjíždění mu to chcíplo, opravdu příjemná situace (auto bylo v 2 leté záruce) citroen boxer 2007: po tyden koupi, na durch vybitá baterka( s autem se pár dní předtím ujelo cca 100km)(auto bylo v 2 leté záruce) citroen berlingo 2008: v kopci prostě chcíplo, poté chcíplo ještě znova....(auto bylo v 2 leté záruce) osobně vyzkoušená octavia 3 s 16" koly a vlečnou, no jako z octavie II FL obyč fakt těžký přechod.... Takže kdyby OCT 3 tak RS či 1.8.... jojo mít firemní auto není špatný, popojížděčky po městě a tyhle kraviny můžeš řešit firemním a krásné cesty svým rsem Editováno: 20. Červenec 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky