motosman Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Clint: tož spínač vyzkoušen a funguje jak má. Za mě max. spokojenost. Ještě jednou velké díky všem za pomoc. Teď mě zlobí lambda. Musím pod to někde lehnout a vyčistit kontakty :-(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 motosman, tak to je dobra zprava, ze to funguje jak ma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 jj. Musím trochu povzbudit Clinta :-). Nechápu jak bez něj může jezdit..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Nojo, bez něj je auto jenom poloviční .....Já budu dneska na letišti na noční od sedmi večer. Tak možná bychom si to mohli nějak předat, případně domluvit se i s Ozim na šestce, nemám ani nakódováno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Clinte, rad bych se stavil, ale musim se dneska zabalit na prodlouzeny vikend, kam zitra jedu a moc nestiham ale kdyby si v nedeli dorazil na sraz do Prahy, tak by to slo spachat tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 (editace) Já mám v neděli denní šichtu....takže to moc nevypadá, snad jen při troše štěstí Chlapi, poradíte mi, kde vzít prachy na to nové RS-o? Případně, nechtěl by mi ho někdo koupit? Říkal bych mu "velký vezíre" Editováno: 30. Červenec 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Clinte,vymneim s tebou nove RS za nove bydleni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Clint: dnes by to šlo. Od 17:00 jsem doma., tak se můžem potkat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Tak já ti navečer brnknu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 No ja nevim co na tom RSu vidite. Zepredu to je jak oktavka s naraznikem O2 FL RS - takze pro mne zadny terno a zezadu zas vidim oktavku s naraznikem Civicu a dlouhou cervenou samolepkou. Pokud bych koukal na design, sel bych radsi do O2 FL RS, pokud bych radeji koukal na stari vozu a vymozenosti, tak hold ta 3jka, ale design zklamani, stejne jako O3. Nafouknout Rapida umi i korejec. Pro me je umeni indickej Rapid, kterej ma predek z Fabie, tomu rikam designovka (docela nechapu, proc si aktualni design Rapida neschovala Skodovka na Rapid FL). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Ó,guru promluvil. To je slušnej hnus... Ufonskej Civic a Indická "Fabia sedan". 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Mě se osobně předek trojkové Octavie RS taky vůbec nelíbí, resp mi tam nesedějí ta světla a dole prázdno, měli zachovat LED pásek oddělenej od světel, FL OII RS je podle mě nejhezčí ze všech Octavií zatím... Naopak zadek trojkové RSové Octavie se mi líbí moc, dokonce i ten pruh odrazky tam moc nepřekáží ačkoli já osobně bych ho po koupi natřel do barvy vozu a nechal bych jen krátké červené konce nad koncovkama výfuku ale můžu akorát tak snít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Pro guru moderatora: jenze bohuzel jako ufonskej Civic ta O3 RS zezadu vypada a odrazkou od ucha k uchu podtrhli ze uz nevedi co udelat dal... kdyby byl kus jen nad vejfukama, tak by to bylo OK (az na tu sestru Civika) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 (editace) Muhehe,asi ti půjčím brýle (i když ty moje jsou na dálku ),nějak pořád nevidím podobnost zadní části Civiku s RS (kromě toho,že obě mají koncovky výfuku zabudované v nárazníku). Editováno: 30. Červenec 2013, autor: Pawouk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Mě taky nepřipomíná Civica... Ty koncovky když už by měly být něčemu podobné, tak Touaregovi V6, ten má takto tvarované koncovky zapuštěné v nárazníku, jinak záď je oproti Civicu úplně jiná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 (editace) Mě se tedy trojka RS líbí víc jak dvojka (kromě té Ozácké.....ta je skoro tak pěkná jako trojka..........aby mi pak nakódoval světla ) Civic je prdítko do města, jel jsem s tím a nijak mě to neoslovilo...a motory mají na hovno. (sorry) Odrazka od ucha k uchu se mi naopak líbí... Editováno: 30. Červenec 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 (editace) tak známej si dal k debilům ve městě opravit u oktávky spojku, autorizák mu to již 3 "spravil"a furt se mu to sere, hold když si někdo nenechá poradit popřípadě do jakého servisu jít, otcovi domrdali scouta... opravdu profi servis, stížnost u MB nic neudělala.... radši jsem od odstoupil, na scoutu vše opravili, tak sem řekl at podváděj lidi dále.... vyprdní se Jirko na oktávku a mrkni po audinách, bmw v Němcích ;-) Editováno: 30. Červenec 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 a než nějakou oktávku, tak radši pořádného supa, s pořádnou atmosférou, kde ten výkon za něco stojí a žádny turbo downsizing style.. http://www.skodaplus.cz/Car/665458/skoda-superb-v6-4x4-3-6-191-kw-elegance?query=ord%3D6%26dir%3D0%26priceFrom%3D0%26inOperationTo%3D0%26speedometerFrom%3D0%26mark%255B0%255D%3D32%26model%255B0%255D%3D910%26fuel%255B1%255D%3D1%26isRocnivuz%3D1%26fulltext%3D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 (editace) http://nachodsky.denik.cz/zpravy_region/v-sitich-na-piraty-silnic-skoncil-take-starosta-20130730.html banda ochránců tady hlídkuje, už se to tady bojím prasit jako dříve, k čemu mě je 103kw, na nic, abych jel v koloně....před 14 dny v pátek, 2 passaty, jedna označená oktavie a jedna neoznačená... minulej pátek nad mou palicí prolítla helikoptéra.... místo toho aby dostavili D11 do HK a dál ji natáhli k polskym hranicím za Trutnov, tak si tu budou hrát na FBI a chytat nás Editováno: 30. Červenec 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 a sen každého čecha, DEHET KOMBI RS mode https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ofq4LZMUhoU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 a než nějakou oktávku, tak radši pořádného supa, s pořádnou atmosférou, kde ten výkon za něco stojí a žádny turbo downsizing style.. http://www.skodaplus.cz/Car/665458/skoda-superb-v6-4x4-3-6-191-kw-elegance?query=ord%3D6%26dir%3D0%26priceFrom%3D0%26inOperationTo%3D0%26speedometerFrom%3D0%26mark%255B0%255D%3D32%26model%255B0%255D%3D910%26fuel%255B1%255D%3D1%26isRocnivuz%3D1%26fulltext%3D Což o to,motor by šel. Ale když ten sedan je hnusnej. Jako nezlob se na mě,proti sedanům nic nemám (např. A6,A8,nebo BMW 5,či BMW 7),ale takto hnusnej zadek nevymyslí ani korejci... u Superba je kombík jediná možná varinata... Bohužel ani facelift tomu nepomohl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 TAk sedan je právě totálně luxusní, než nějakej kombi.... prej motor by šel, alespon nejsou tam problémy s řetězy jako u slavných TSI, spíš dříve umře DSG než motor.... atmosféra je atmosféra... na SUP2 narvali corporate design nových řad škody, není to špatný, nemám s tím problém, ale ideální to taky není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Alespoň už FL SII má zadní svítilny využité celé a nemá na kufru jen odrazky jako před FL verze, navíc jsou LED takže to vypadá pěkně, krok hodně dopředu, ale combi je combi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 (editace) doplatek nebo L@k měli taky ledky :-) a jdou koupit na obéčkách jasný budu si kupovat kombi, když bych ho nikdy nevyužil, protože je pro mě rychlejší si pujčit ve firmě dodávku a netrápit oktávku... jediná vyhoda v kombi je, že do liftu nedali elektricky kufr.... Editováno: 30. Červenec 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Poslední model Supa před FL měl vzadu taky LEDky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky