Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Nevíte někdo náhodou které mobily jsou kompatibilní s hands free GSM II ?

Mám starší Nokii E 52 a ta mi funguje spolehlivě. Ale pořídil jsme si nového Samsunga Galaxy SIII mini

a ten se mi s autem odmítá spojit. Na panelu přístrojovky mi to píše, že není kompatibilní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jinak s moji gsm2 ted zlobi htc, co mam nove, porad se me aktualizuje seznam kontaktu - pri kazdem spojeni, takze to je fakt divne... :(

sgs3 bylo bez problemu, LG P500 taky, nokie lumie, sony experie a par dalsich droidu vzdy vpoho. dokonce i tri mobilky s windows 6.5 a phone bez problemu.

jen iphone se predtim nepripojil.

Odkaz ke komentáři

no jo, když vy se necháte zblbout výrobci.

Kupujte S4 ve stock romce či HTC nebo řadu Nexus, pak s těmi droidy nejsou žádný problémy! Nebo si kupte cokoliv ale udělejte root a image od cyanu a pak vše chodí taky v pohodě.

Jinak mě vždy fungovali všechny mobily ve škodovkách, tak nevím kde máte problém. Zkusil bych vymazat telefony přes maxidot vypnout a zapnout toho vašeho zčubeného droida od nějakého vyrobce a pojede to.

ne díky lumie ne, zlatej stock android či cyan android.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Pro 95% řidičů by bylo DSG vysvobozením, vidím to na křižovatkách v Praze, žena vyhrává 99% startů na zelenou a to má jen 59kW s automatem, subaru imprezu udělala na dvou křižovatkách za sebou a ten frajer se mohl zbláznit. 5% řidičů se zblázní z automatu, tak to vidím já :-)

Odkaz ke komentáři

ve světě je běžné rychle opouštět křižovatku, jen u nás se kvedlá minutu řadičkou než se vyrazí

to mně baví, vidět týpky v RS, kteří prohrají s kvedlačkou na zelené :-)

Editováno: , autor: treo
Odkaz ke komentáři

RS s DSG moc dohromady nejde....zkusil sem oboje a zlatej manuál. Ale otec, co je línej řadit a vymačkávat spojku DSG miluje.

Přesně tím on argumentuje taky, rozjezdy na křižovatce, na něj prej nikdo nemá. A za to dal 50 navíc :D

Ale projet zatáčku a hned předjet se ukázalo u DSG jako problém. Ono totiž před zatáčkou krásně přeřadilo na vyšší stupeň, já projel zatáčku, šlápnul na plyn, že hned předjedu a ono nic, přemýšlelo to, co vlastně dělat, musel sem kick down, aby se DSG probralo z myšlení a já se celou dobu modlil, aby nejelo proti auto.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Díky za radu s mobilem. Budu dál pátrat :)

JInak na křižovatce řadím už když chodcům naskočí červená a na zelenou rovnou vyrážím

a pak se do zpětného zrcátka koukám na auta, která se teprve rozjíždějí :D

Editováno: , autor: JMitik
Odkaz ke komentáři

Necouvne?  Soused má Prassáka s DSG a při couvání do kopce mu to popojíždí dolů :D Je nasranej jak delegát. Na spojce to nepodrží, to je jasné...Bylo to první, co mi hlásil. Že tohle mu mergl nedělal.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...