JMitik Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Nevíte někdo náhodou které mobily jsou kompatibilní s hands free GSM II ? Mám starší Nokii E 52 a ta mi funguje spolehlivě. Ale pořídil jsme si nového Samsunga Galaxy SIII mini a ten se mi s autem odmítá spojit. Na panelu přístrojovky mi to píše, že není kompatibilní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Zkus Lumie a nebo Sony, Šamsung je Šamsung a software neumí, věčný boj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 to je divny, ja mam podle me taaky gsm II a pri pouzivani Samsung Galaxy S3 nemam problem.. nepomohl by nejaky update softu HF? prijde me to fakt divny. gsm2 je prece ze me zustane signal na mobilu a gsm3 me to signal prevezme a na mobilu signal neni, ze jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 jinak s moji gsm2 ted zlobi htc, co mam nove, porad se me aktualizuje seznam kontaktu - pri kazdem spojeni, takze to je fakt divne... sgs3 bylo bez problemu, LG P500 taky, nokie lumie, sony experie a par dalsich droidu vzdy vpoho. dokonce i tri mobilky s windows 6.5 a phone bez problemu. jen iphone se predtim nepripojil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 (editace) no jo, když vy se necháte zblbout výrobci. Kupujte S4 ve stock romce či HTC nebo řadu Nexus, pak s těmi droidy nejsou žádný problémy! Nebo si kupte cokoliv ale udělejte root a image od cyanu a pak vše chodí taky v pohodě. Jinak mě vždy fungovali všechny mobily ve škodovkách, tak nevím kde máte problém. Zkusil bych vymazat telefony přes maxidot vypnout a zapnout toho vašeho zčubeného droida od nějakého vyrobce a pojede to. ne díky lumie ne, zlatej stock android či cyan android. Editováno: 17. Listopad 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Já měl problém po přechodu na Jelly, stále se to odpojovalo a připojovalo. Teď byla nějaká aktualizace a zase pohoda. Jinak existuje app, která problém s připojením řeší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 S DSG souhlasím s Jedim, taky ho nechci po zkušenostech s ním při testování aut. Dělá totiž to co nechci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Pro 95% řidičů by bylo DSG vysvobozením, vidím to na křižovatkách v Praze, žena vyhrává 99% startů na zelenou a to má jen 59kW s automatem, subaru imprezu udělala na dvou křižovatkách za sebou a ten frajer se mohl zbláznit. 5% řidičů se zblázní z automatu, tak to vidím já :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 njn věřím, že to řadí lepší a netrhá to každou jízdu zuby jako ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 To mas zenu peknou provokaterku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 tak to nevím co to bylo za člověka v subaru, stačilo dát za jedna a už by tvoje manželka byla v oblaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 (editace) ve světě je běžné rychle opouštět křižovatku, jen u nás se kvedlá minutu řadičkou než se vyrazí to mně baví, vidět týpky v RS, kteří prohrají s kvedlačkou na zelené :-) Editováno: 17. Listopad 2013, autor: treo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 ale to je problém řidičů a ne manualu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 proto je DSG rychlejší než 95% řidičů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 (editace) RS s DSG moc dohromady nejde....zkusil sem oboje a zlatej manuál. Ale otec, co je línej řadit a vymačkávat spojku DSG miluje. Přesně tím on argumentuje taky, rozjezdy na křižovatce, na něj prej nikdo nemá. A za to dal 50 navíc Ale projet zatáčku a hned předjet se ukázalo u DSG jako problém. Ono totiž před zatáčkou krásně přeřadilo na vyšší stupeň, já projel zatáčku, šlápnul na plyn, že hned předjedu a ono nic, přemýšlelo to, co vlastně dělat, musel sem kick down, aby se DSG probralo z myšlení a já se celou dobu modlil, aby nejelo proti auto. Editováno: 17. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 když má polo GTI, tak těžko si mohl vybírat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMitik Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 (editace) Díky za radu s mobilem. Budu dál pátrat JInak na křižovatce řadím už když chodcům naskočí červená a na zelenou rovnou vyrážím a pak se do zpětného zrcátka koukám na auta, která se teprve rozjíždějí Editováno: 17. Listopad 2013, autor: JMitik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Někdo má rád pohodlí a klidně si připlatí. V kopci to necouvne, rozjede se s tím i největší dřevo, pohodový americký styl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Tak on chtěl silnej motor v malém autě s DSG, manuál nechtěl, takže ideál pro něj kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 však DSG klidně, ale kupovat si auto na zábavu GOLF R, S3 apod tak jedině v manualu... to samé mít např na R8 apod tak opět manual a ne tiptronic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 (editace) Necouvne? Soused má Prassáka s DSG a při couvání do kopce mu to popojíždí dolů Je nasranej jak delegát. Na spojce to nepodrží, to je jasné...Bylo to první, co mi hlásil. Že tohle mu mergl nedělal. Editováno: 17. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMitik Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Moje Octa s asistentem rozjezdu do kopce také necouvne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 jn taky sem zjistil že to tam mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 JJ, přesně a máš pade doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 DSG jedině s asistentem rozjezdu, jinak za každou škodu postavit strom... :-)) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky