Clint Vloženo 11. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Tak jsem akorát v servisu. Trochu jsem se na to oblékl, hned to zabírá. Vedoucí mě hned zavedl do patra, nabídnul kávičku na jejich účet a ředitel mě přišel pozdravit. Hned mi nabídli, že mohu být přítomen u prací na svém vozů a zeptali se mě, jestli si přeji výslovně nějakého jejich mechanika. Řekl jsem "Jen toho nejlepšího" 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 To je nějaké sci fi, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 To jsi někde v Německu ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 to je standart vcera rano jsem byl v servisu, dostal jsem kafe, probral co jsem potreboval, servisni poradce se mi celou dobu venoval a rikal, ze pokud chci muzu jit koukat na dilnu a tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 (editace) a kolik budeš platit za inspekční servis? jak jsme si včera psali, tak borci zapomněli i olejový filtr nafakturovat, jak se tam dělal dusnu kvůli sedačkám nebo jestli to dali do oleje, bůch ví... ozi říznou mě tu koncovku tedy? když sem byl minuly rok s dehetem ještě na prohlídce, tak mě dali čajíček, delisu a koblížek, ale to už asi nedostanu až přivezu posudek na sedačky Editováno: 11. Prosinec 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-pry-do-zenevy-priveze-koncept-octavie-coupe-jakesi-boleslavske-cc/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Divná ta světla, v tom výlisu co normálně světla jsou. ee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Na koncovku jsem se samozřejmě zapomněl zeptat... Za inspekční servis na co? Jestli to teda patřilo mě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 (editace) Tak jsem po servisu. 1/ Na kolech a na brzdách jsme nic nenašli. (jen průměrně vyrezlé zadní kotouče) Klepání záhadou. (dnes samozřejmě bylo klepání ráno také) 2/ Olej vyměněn, něco zbylo, mám v kufru. Co je to za olej, posuďte sami dle obalu, já to z toho nevyčtu. Originál Škoda, údajně Castrol. 3/ Vzducháč vyměněn 4/ Svíčky zkontrolovány, jako nové, žádné opálení, odtrh OK. Takže až v devadesáti. 5/ Diagnostika OK. 6/ Při otvíráni kapoty prdlo lanko, takže zejtra znovu do servisu, objednali, není skladem. 7/ Rozvody cena kolem 9000Kč, domluveno na devadesát tis. km, že je udělají. Editováno: 11. Prosinec 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 A kde že ti to klepe? Teď jsem na to klepání frajer :-). Ten olej je tak samozřejmě schválně aby nebyla poznat značka aby si jako kupoval "levný" originál za 500kč/litr když ten samej můžeš koupit od výrobce za polovic třeba, ale plácám si játra, to všichni tady víme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 ti přelili z velkého barelu do tohohle balení no.... kolik si tedy platil za intervalovy servis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Nepřelili, byly ty flašky zapečetěný. Odtrhával víčka. Něco přes tři klacky cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 to je v pohodě cena no... už při prodeji sem měl osekanou střechu + kapotu, našetěstí o tom dali vědět v protokolu, zamázal jsem to origoš stětečkem a barvou a mělo by to být ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Co tady čtu o přístupu k zákazníkovi jsem jak v Jiříkově vidění, asi jinej kraj, jinej mrav a nebo majitel Citigo + Fábie + Rapid - neemand, majitel Octávie + Superb + Yeti = zákazník náš pán :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Skodovka zavedla novy pristup k zakaznikovi. Nedavno mi volali a ptali se na spokojenost se vsim moznym a to jsem byl jen nechat vycistit interier. To drive nebyvalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 oni volaji nahodne a hlavne by melo do konce roku 2015 ubyt cca tretina delaeru, aspon co jsem nekde zaslechl a mel by se nejak sjednocovat design salonu. Petrrr, to neni vubec o tom jake mas auto, ale o tom kde si v servisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 novej přístup? s reklamací běžte někam a jenom posílejte prachy a kupujte od nás novy pekáče... takový přístup má ŠA... oziku, oni už ubývají, v HK nedávno jeden skončil a nechali si jenom servis a prodávaj fordy.... ale servis to je dobrej, nemají žádný řeči a co chci, tak vymění a co nejrychleji to jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 jj, konci uz ted, ale zamer je snizit stav o 30% to znamena pokud by jich bylo dejme tomu 300 tak 100 jich zavrou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 (editace) oziku, oni už ubývají, v HK nedávno jeden skončil a nechali si jenom servis a prodávaj fordy.... ale servis to je dobrej, nemají žádný řeči a co chci, tak vymění a co nejrychleji to jde. a daj ti dily z forda Editováno: 11. Prosinec 2013, autor: Radius 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Tak jsem akorát v servisu. Trochu jsem se na to oblékl, hned to zabírá. Vedoucí mě hned zavedl do patra, nabídnul kávičku na jejich účet a ředitel mě přišel pozdravit. Hned mi nabídli, že mohu být přítomen u prací na svém vozů a zeptali se mě, jestli si přeji výslovně nějakého jejich mechanika. Řekl jsem "Jen toho nejlepšího" hele Clinte... zni to fakt pekne. Trochu to pripomina rozlucku a nebo te pekne natahnou, abys jim zaplatil novou kozenou sedačku a kavovar k tomu V cesky kamenici je pruhledne obri okno a na automechaniky je videt, bohuzel malo kseftu a tak se s logem skody rozloucili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 já o tom snížením stavu taky vím, proto to v HK zavřeli a prodali to fordu a ford si autorizák škody nechal, protože aut na servis škody tam maj fakt dosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 neukazuji americké praktiky jako dobré, jen jsou tam jiné zvyky. Švýcarsko je svérázná země, z jejich zvyků by se většina lidí v ČR zbláznila, třeba dokonalé třídění odpadu, různé zákazy na klid v domech, je vyžadován řád a nechtějí český chaos atd. Mám LPG proto, že se mně nechtějí platit vysoké spotřební daně, ale L&K se mně zdá jako vyhozené peníze, to raději připlatit na trojku od BMW ( novou) :-) ale já bych se rád tomu systému ve Švýcarsku přizpůsobil, než žít v tomhle švajnerajnu. Mě to tu začíná srát pomalu víc, jak za komančů. Ten neuvěřitelnej bordel, korupce, nic prostě nejde normálně, nic nemá pevnej řád. Hnus. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 (editace) Tak jsem po servisu. 1/ Na kolech a na brzdách jsme nic nenašli. (jen průměrně vyrezlé zadní kotouče) Klepání záhadou. (dnes samozřejmě bylo klepání ráno také) 2/ Olej vyměněn, něco zbylo, mám v kufru. Co je to za olej, posuďte sami dle obalu, já to z toho nevyčtu. Originál Škoda, údajně Castrol. 3/ Vzducháč vyměněn 4/ Svíčky zkontrolovány, jako nové, žádné opálení, odtrh OK. Takže až v devadesáti. 5/ Diagnostika OK. 6/ Při otvíráni kapoty prdlo lanko, takže zejtra znovu do servisu, objednali, není skladem. 7/ Rozvody cena kolem 9000Kč, domluveno na devadesát tis. km, že je udělají. olej.jpg Mne by teda zajímala cena za litr toho oleje,ale samozřejmně jen pokud to neni tajne Editováno: 11. Prosinec 2013, autor: bitttpower Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky